Udsøgt service

Som altid i Aalborg oplever jeg en udsøgt service. Denne gang er det på Aalborg Lufthavnshotel. På vej hjem fra en sviptur til København ville jeg tage morgenmad, inden jeg hentede min Yaris på den gratis parkeringsplads. På hotellet havde de dog lukket for morgenmad, men pyt, han kunne da lige spørge i køkkenet. Jeg betalte 25 kroner for 1 kop the., og så blev der sat en pose på mit bord, posen indeholdt 2 nybagte hjemmelavede rundstykker, 2 skiver ost, 2 skiver pålæg. 2 små smør, 1 honning, 1 nutella, 1 jordbærmarmelade og som kronen på værket 1 buket blå vindruer. Alt dette for 25 kroner. Fornemt, især når jeg sammenligner med den totale mangel på service hos “posedamerne” i Billund Lufthavn.

Maneki-neko

Det er det asiatiske navn på den vinkende kat. I morgen er det Jan’s fødselsdag, men vi fejrer ham i dag, for i morgen skal vi rejse hjem.

Faktisk betyder Meneki-Neko “bedende kat”? Det ligner ikke umiddelbart en klassisk bedende gestus, men dens vigtige betydning for asiaterne er ikke til at tage fejl af. Katten er en lykkebringer og skulle eftersigende sørge for, at dens ejer får lykke og velstand – og hvem kunne ikke bruge lidt hjælp i den retning? Om katten kan leve op til dette, vil tiden vise.
Maneki-neko er kitsch og kan være med til at sætte et personligt og let asiatisk præg på indretningen. Katten kan stå i entreen og byde velkommen, på reolen i stuen eller på natbordet og våge over dig og familien, mens I sover. Du kan også tage den med på kontoret som din personlige lykkebringer – så bliver det helt sikkert en god dag.
Hvis du leder efter en lille ting til en, der er vild med katte eller er berejst i asien, er denne søde vinkende kat helt perfekt, og den vil med garanti falde i god jord hos modtageren.

Tillykke med i morgen Jan og tak for at vi måtte være med til at fejre dig. Det var dejligt endelig at møde din hustru.

Besøg hos Cecilie i Patong

Pudsigt at vi skulle være i Thailand samtidig. Cecilie vores ældste barnebarn var afsted sammen med hendes far med familie. Vi tog bussen om morgenen og tilbragte en dejlig dag sammen med dem, inden vi tog natbussen tilbage til Rawai.

Fra venstre er det Julius, Gitte, mig, Flemming, Cecilie, Carsten og Felix
Aftensmaden blev indtaget på •løvebar” hvor de spillede dejlige reggae-udgaver af gode gamle Beatles-numre.

Koh Yao Yai

Vi har været på tur på den smukke ø, Koh Yao Yai med Jan. Han lejede et køretøj “det blå lyn’ med sidevogn hos Smiley på hjørnet. 1.nat boede vi på hotel inde på øen og 2. Nat boede vi lidt mere moderne sted ganske tæt på restauranten “Together” hvor Nick er boss. Verdensklasseservice får man hos Nick, idet han er frisk på at sprøjte med ‘mosqito-Go-away-spray” Som I kan se, har han det dejligste smil 😃

Billedet er tyvstjålet fra Mary og redigeret (undskyld Mary)
Jan og Jeg på ‘det blå lyn’ Mary med den nyanskaffede Yvonnehat står ved siden af
Vi mødtes med det skønne par Mary og Verner. hjemmefra. Jeg har gået i skole med Mary, så det var vældig sjovt at vi kunne mødes så langt hjemmefra. Min bedre halvdel er ham i den orange trøje