Denim Upcycle

Jeg var da noget forarget over det dersens udstoppede bukseben, som jeg anså for at være clutter. Jeg uploadede et billede i gruppen Denim Upcycle. Jeg har indtil nu fået 381 likes og 11 delinger. Hertil utallige kommentarer med kreative forslag til anvendelsen:

En toiletrulleholder, taske til bære ski, saltpistol, yogamåtte, riffel, solparasoller, paraply, billardkø, hikestænger, festivalstol, benproteser, staffelier, snowboard, presenning, teltstænger. Og til at lægge under en dør til at stoppe for træk udefra. Til når man stryger skjorteærmer.

Ja man takker ligefrem for at jeg har delt denne fantastiske ide.

Østerild Multicenter & TVbanko

Et dejligt sted til banko. Der var mange skønne gevinster, gratis kaffe, sodavand og småkager i pausen. Mine plader spillede absolut ikke, så det var ret kedeligt. Unge der ikke var konfirmeret kunne hente en gevinst. Men intet til mig.

Så fik jeg en snak med sidemanden om TV-banko på kanal 4. Det prøvede jeg: der var 6690 plader tilmeldt, kostede 35 kr. for 6 spil , iblandet en (afskyeligt) gammelmandsdansktopsangkonkurrence pissedyrt, røvkedeligt. Så det var både første og sidste gang.

Flensborg

3F-Bustur til julehandel i Flensborg. Strik på turen nedover sammen med Elisabeth.

Vietnamerserbar hvor vi fik suppe uden brød og en iPhone-opladning hos ham den lille smilende fyr.

Gåtur, frokost og lidt handel i gaderne med Pia, Bjarne og Knud. Ilse var kommet afsted uden strikketøj, så hun fik af mig og strikkede hanken til den taske som jeg længe har sloges med at få færdig. Pia fandt de rærligste Rudof-med-den-røde-tud-strømper til 1 euro til mig, men de er godt tykke.

Vi fejlkøbte 1 ramme Ramlōsa med hyldeblomst og lime. De smager ganske afskyeligt. Og så købte vi ALT for meget til den søde tand. Det var en hyg’lig tur.

Nice to have

Jeg købte jo en Pfaff Symaskine Ambition 620. Jeg er ikke god til at sy, men jeg tror at en sømtrykfod vil kunne hjælpe mig med at sy perfekte sømme. Derfor ønsker jeg mig sådan én. Skulle du af én eller anden mystisk grund have lyst til at gi mig én, findes de på www.frank-toyota.dk