Kartoffelmos

Ganske almindelig kartoffelmos, ikke andet. Min opskrift får du her: skræl en pose Vildmose kartofler. Koges i saltvand til de er møre. Mos dem med en moser Se billedet herunder.

Hak fint 1 bundt forårsløg, som tilsættes. Finito! Nej, stop! der skal ikke tilsættes nogetsomhelst ud over de hakkede forårsløg!

Når mosen er kold nok, så put den i plastposer, som små breve. Frys brevene ned.

Det er sådan vi tager kartofler med når vi er på farten. Vi har nemlig en dybfryser -18 grader) med i bilen. Kan osse bruges hjemme i hverdagen. Det er nemt og smart og smager fortræffeligt, hvis man lige skal være godt mæt og smart i en fart.

Konsistensen er lidt frostvæsket når den er tøet op, men det blender fint ind og gør den luftig når den varmes op.

Denim Upcycle

Jeg var da noget forarget over det dersens udstoppede bukseben, som jeg anså for at være clutter. Jeg uploadede et billede i gruppen Denim Upcycle. Jeg har indtil nu fået 397 likes og 11 delinger. Hertil utallige (knap 200) kommentarer med kreative forslag til anvendelsen:

En toiletrulleholder, taske til bære ski, saltpistol, yogamåtte, riffel, solparasoller, paraply, billardkø, hikestænger, festivalstol, benproteser, staffelier, snowboard, presenning, teltstænger. Og til at lægge under en dør til at stoppe for træk udefra. Til når man stryger skjorteærmer.

Ja man takker ligefrem for at jeg har delt denne fantastiske ide.

Lidt indtryk fra ferien (1)

Smart altså! Fandt dette sæde til fastspænding af små terrorister på et dametoilet i CCForum i Faro. Jeg ser for mig en mor, der ikke kan styre sin 2-årlige toddler, mens hun ordner sit. Det er en rigtig smart facilitet som burde udbredes noget mere.

Samme sted havde de indrettet et make-up rum med blødt gyldent lys og gratis engangsservietter til kvinder, så de kunne tjekke om mascaren var løbet eller om læbestiften var tværet ud. Det er ikke et behov jeg har, da jeg ikke bruger make up. Men ideen var god. Det var velbesøgt.

Gyldent blødt lys, fremmer skønheden og skjuler rynker. Ofte set i tøjprøverum