Happy Day….

…levede op til deres navn. En særdeles hyggelig frokost blev indtaget på Happy Day. Der var en del trafikstøj, men maden var lige som dansk smørrebrød nu engang skal være. Vi besøgte en nordisk butik der solgte remoulade og rugbrød. Det fik vi med hjem. Vi manglede osse smør, men Susanne havde mere end hun ku bruge, så vi fik 2 pakker af hende. Vi er dybt taknemmelige for den udsøgte service vor værter viser os. I dag skulle humørbomben Tina rejse hjem. What a pity.

Lukket land

Vi startede dagen med en lille gåtur langs stranden og fik lyst til en is, som vi da lige kunne hente i Mercadona’en ,

men ak og ve, der var søndagslukket. Så gik turen til katedralen, hvor vi parkerede og gik derfra til Appelsintorvet,hvor alle caféer desværre var lukket. Katedralen havde meditation og da vi stod der, fandt vi ud af at det altså var sidste søndag. I dag var der lukket.

Eneste sted der var åbent, var i en Kina-skrammelbutik, hvor vi købte lidt krea, som jeg ikke fik med hjemmefra. Ialt blev den lille gåtur til 7,4 km. Der er uenighed om, hvordan min hælespore skal håndteres. Jeg mener den skal ha ro og varme. Fl. mener den skal gåes væk.

Hit me, hvis du ved hvordan man får en hælspore til at gå væk. Det er meget smertefuldt