Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Foto – Small·Talk Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

Smart dims

Når jeg tager mange foto og er afsted uden min bærbare, vil jeg ofte gerne have et enkelt eller 2 billeder fra kamera til telefon så jeg kan vise dem her på min site. Dertil har jeg anskaffet en dims; SD-kort til Lightning.

Selv om mit kamera indeholder både Wifi og GPS er denne dims meget lettere at bruge.

Ækvator

I dag passerer vi ækvator og en tidszone. Det betyder, at klokken skal sættes 1 time frem. Normalt sætter uret sig selv på en smartphone, men der kræves jo, at man er online. Og det er jeg ikke. Ikke før vi ankommer til Tenerife, Spanien. 02.05 kl 14:00

Altså må jeg hele tiden blot tillægge 1 time inde i mit hoved til den tid jeg ser på min telefons ur, da man jo ikke manuelt kan ændre tid på en smartphone.

Men mit kamera kan indstilles!

Bytur

Her er festligt, farverigt, forførende, fornøjeligt og fuldt af folk. I dag var vi oppe på bjerget og besøge Christ the Redeemer, vi kørte med kabelbanerne op på Sukkertoppen (Sugarloaf Mountain Cable-Car). Vi besøgte et stadion, Santa Theresa-Kirken og den farverige mosaiktrappe, hvor der er fliser fra over 60 lande. Bl.a. ‘god jul’ fra Danmark. Hertil frokost og en behagelig og dygtig guide Westley. Dagen afsluttede vi med en gåtur på stranden med sin mangfoldige og livlige atmosfære, en Moscow Mule og aftensmad på hotellet. Så var vi mere end godt brugte og gik på hovedet i seng.

Christ the Redeemer
Sugar Loaf Mountain Cable-Car
Mosaiktrappen
God Jul spottet blandt mosaikkerne
Vores dygtige guide Westhley
Fodboldstatue foran Stadion
Santa Theresa Kirken, Kirken er et unikt betonbyggeri
Copacabana stranden; boldhygge
Moscow Mule

Serie

Min Fotoklub er inviteret til at udstille. Én af reglerne er serie på 4 billeder jeg har disse 4 med titlen Vandhund i Vandhul:

Uden at have set MINE billeder råder en ekspert til at kassere 1 af dem og lave en serie på 3. Som så skulle forstærke udtrykket. Hvad synes du? Kan én af disse undværes?

Billederne er fra en ferie til øen Boracay på Phillipinerne. En fantastik dejlig lille ø, med er fineste strande og de smukkeste solnedgange. Wauw