jun 122017
 

I dag havde jeg fornøjelsen at blive ekspederet af denne dygtige medarbejder hos Elgiganten Aalborg.
Vi havde en god faglig EDB-snak og til en forskel fra mange af mine venner og bekendte,  forstod han hvad jeg talte om. Også det nyligt overståede Karneval fik et par ord med på vejen. Og….. jo jo, han havde skam været inde og se mine billeder. Det ER da ret sjovt – over 100 km hjemmefra.
IMG_1876

jun 022017
 

x1 ussel bette my. Det er, hvad der kommer mellem mig og en laseroperation.

Hornhindens tykkelse måles i my. Min er 499. Der kræves 500, før man tør operere. Dens tykkelse ligger fast fra fødslen, den er konstant hele livet og man kan intet gøre for øge tykkelsen. 

Det ene øje kan jeg ikke fokusere på, det andet har bygningsfejl og nærsyn. Så det kunne have været rart, hvis det kunne rettes til. Mange ting er svært, når man ikke har samsyn. Man kan ikke bedømme afstand, og at ramme fokus under fotografering er ofte en udfordring. Da de 2 billeder der kommer ind er for forskellige til at hjernen kan smelte dem sammen til 1 billede, kan jeg kun se med 1 øje ad gangen.

Fordelen er så, at når synet beslaglægger 2/3 del af ens hjernekapacitet, så må det alt andet lige betyde, at man har halvdelen af 2/3 mere hjernekapacitet, end hvis man havde haft normalt syn.