Godt nytår

Farvel 2023. Velkommen 2024. Dette nytår fik vi besøg af Karsten & Anne og deres hund Kato. Vores ‘kjøvenhavnerfremmed’ fra Roskilde som vi gennem årene har holdt utallige nytår sammen med. Tak for besøget, det var som altid hyggeligt, lærerigt og inspirerende.

Abdicce

Vor dronning meddelte i nytårstalen at hun ønsker at abdicere.

Jeg var ellers helt sikker på, at hun ville blive siddende til hun skulle bæres ud. Det var en kæmpeoverraskelse.

Herover lidt billeder jeg selv har taget under hendes besøg i Hanstholm for nogle år siden.

Men hun har været en god dronning for os. Jeg husker den 14. Januar 1972 da hun overtog tronen.

Overskriften er et af mine egne ord som jeg har opfundet til lejligheden. C”erne udtales som S”er

MyHeritage

De dukker op alle vegne, så jeg skulle lige ind og snuse til hvad det er for noget. Stop! Gør det ikke. Nej! Lad være. Du kommer aldrig ud af det igen. Det lykkedes mig at slette alt jeg havde lagt ind, men allersidste ‘Record’ kunne ikke slettes. Nu har jeg pr mail bedt dem slette min konto, for sikke priser de har. Det er jo kun for de rige. Og derfor ikke noget for mig. Curiosity killed the cat.

100 år

I dag kunne min kreative og savnede mor være blevet 100 år. Tillykke med det deroppe 🥰

Jeg sender dig mange undskyldende tanker når jeg sidder og bøvler med min symaskine, strikkepinde og hæklenål. Desværre har jeg ikke arvet dine evner.

PARKPARK

Opdatering: nej det gik squtte at afinstallere app’en. Nu kørte han endelig ud, men det kostede mig 420 kr.

Jeg hentede app’en PARKPARK da jeg skulle parkere i Aalborg. Desværre har jeg fået indtastet forkert reg. nummer på bilen. Jeg fik således en advisering om at min bil nu havde påbegyndt en parkering i Århus Lufthavn. Jeg ringer straks til PARKPARK som ikke kan stoppe den igangværende parkering, fordi det er kamerastyret. Altså hænger jeg på den parkering. Jeg håber squ ikke at han skal på 1 måneds ferie.

Jeg kan ikke slå automatisk optankning fra, stoppe parkeringen eller slette mine betalingskort så længe der er en igangværende parkering aktiv.

Men da der var gået 8 1/2 time slettede jeg app’en, så er han nok nødt til at betale med dankort for at komme forbi ud-kameraet, det er da et forsøg værd.