Træfpunkt

Hvert år samles en folk mandfolk til Thisted Bryghus’ generalforsamling (læs store drukgilde), der afholdes i Thy Hallen. I år starter de med kaffen her hos os kl. 14. Herefter køres de til Thisted, hvor de fortsætter med kortspil, indtil den ultrakorte generalforsamling går igang. Alle der har aktier (2000) kan deltage. Det er thyboere, morsingboere og folk fra Hanherred, men også fraflyttere der benytter denne årlige tilbagevendende begivenhed som træfpunkt.

Generalforsamlingen kaldes også den 4. højtid helt på højde med jul, påske og pinse. Noget man glæder sig til.

Et sted med mandehørm, gule ærter, kogt flæsk, kortspil, snaps og ikke mindst god øl fra Bryghuset. Når natten falder på, bliver der ringet, nogen (ikke helt appelsinfri) vil gerne hentes. Det er så min opgave ?

Wordfeud

Med tiden bliver man dygtigere til at se hvor man kan “tjene” flest points i spillet Wordfeud. Nu har jeg slået min egen rekord, både på ord og board. De 2 ting hænger jo unægteligt sammen.  Det kan godt lade sig gøre at skelne hvor mange TW, DW, TL og DL der ligger under brikkerne, men hvis man undrer sig over hvordan de er talt op, så ligger forklaringen i at man får ekstra 40 points når man lægger alle 7 brikker på én gang.
391 på ord og 878 på board:

Wordfeud

Det har været fremme at det er umuligt at få 255 points på et ord på blot 5 bogstaver.

Udregningen ser sådan ud:

Points på ordet BASTA fremkommer således:
B =3 + A =1 + S = 2 + T = 2 + A =1  ialt = 9
De er lagt over 3 gange tribble word
9 x 3 = 27  
27 x 3 = 81
81 x 3 = 243
Hertil ordet AB som er bydeform af at “abe efter”  eller kommandoen “Ab efter”
Værdi A = 1 + B = 3  ialt 4
4 x 3 = 12 
243 + 12 = 255