Biblioteks App’er

Hvorfor tegne abonnement på Mofibo, når man kan låne gratis på biblioteket?

Jeg er rigtig glad for Bibliotekets App. Her kan man nemt og problemfrit søge de bøger man gerne vil læse. Man kan få en lille ‘tesaser’ hvor man kan smage på forfatterens stil inden man låner. De fleste bøger findes også som lyd- eller e-bøger som du kan høre eller læse på din tlf. eller iPad.

Udgives en bog som e-bog omstilles man automatisk til App’en eReolen.

Det er nemt at bestille hjem, blot klik på reserver, så får du besked via app’en når bogen er klar til afhentning. Er du ikke færdig med at læse bogen kan du nemt forlænge lånet i app’en.

Se efter disse symboler i AppStore:

LuksusSnolder

For nogle år siden, faktisk i 2002, fik jeg til opgave at lave et regnskabsprogram i Access til kolonihaveforeningen. Jeg havde glemt alt om det, indtil jeg blev kontaktet af foreningens nuværende kasserer. Der var lige et par småting der skulle rettes til.

Faktisk troede jeg ikke at det blev brugt efter 13 år, men det glæder mig at jeg har kreeret noget der stadig kan bruges. Her er min belønning:
IMG_0508

Pixma 6350

Sådan kommer min nye A4-printer til at se ud. 6 patroner modsat den jeg har nu, der kun har 5 patroner. Den ny farve er grå der skulle give mere detaljerede print. Der er tale om pigmenteret blæk, som efter sigende skulle holde 100 år uden at blegne. Det er jo rart at vide, selv om jeg nok nok er ligeglad om 100 år.

Håndarbejde

…..er ikke noget jeg beskæftiger mig med. Jeg kan såmænd hverken strikke, sy eller hækle.

Jeg havde således problemer da jeg pludselig skulle forkorte nogle færdigsyede gardiner til sommerhuset. Jeg brugte en livline og fandt en video på YouTube om, hvordan man tråder en symaskine. Alt kan nok læres, men jeg har nu nemmest ved at lære noget som jeg også interesserer mig for. Håndarbejde er ikke iblandt. Derimod har jeg mere flair for at strikke hjemmesider.

Et par stykker har fået barselshjælp:

Thylands Lystfiskerforening

Naturbuffen

Læg din vej forbi – jeg tror de samler på besøgende 🙂

Aksimet

Aksimet er det spamfilter jeg har lagt på min blog. Det fanger alle spam-indlæg.

Men altså kun såfremt ifald det er slået til.

Forleden opdaterede jeg WP til nyeste version og glemte at slå filteret til igen.
Knap nok havde jeg vendt ryggen til før det væltede ind med spam-indlæg og det både på engelsk og kinesisk og med grimme ord som ikke tåler gentagelse her 😉

Gisp…..

Da jeg startede denne blog for omkring 3 år siden, havde jeg på ingen måde drømt om at få…………..hold nu fast 7.997 unikke besøgende fra hele verden.
Jeg har haft besøg fra 59 lande og 579 byer. Det er da ret vildt!