Udendørs brusebad

I dag valgte vi at gå til Nai Harn Stranden, fordi min bedre halvdel mener, at det absolut er sundt at få den motion det kan gi’. 3,8 km skulle jeg vel nok kunne overleve, så jeg indvilgede modstræbende. Turen ud varede 2 timer og 15 minutter fordi vi måtte krybe i læ for det gigantiske udendørs brusebad vi pludselig havnede i. ALT, som i A L T var gennemblødt. Selv min taske der er lavet af tyk læder var gennemblødt, for hvert skridt jeg tog stod vandet i kaskader ud af mine sandaler. Hjemturen klarede vi på 1 time rent.

Bemærk de typiske el-installationer som ses i videoen. Utroligt at der ikke sker flere kortslutningsskader.

Robotter

Jeg har åbnet en konto på Wise som er et pengeoverførselsfirma der konkurrerer med bankerne om at overføre penge til billigere gebyr end de horrible bankgebyrer.

Jeg åbnede kontoen på mit nyanskaffede taletidskort ‘s telefonnummer her i Thailand. Taletidskortet er åbnet for at kunne surfe online, når jeg ikke er på wifi. Det kostede 49 bath for telefonnummeret og 300 bath for 30 dages surf. Jeg oprettede taletidskortet i en 7 Eleven og viste pas. Ekspedienten var behjælpelig med at skifte og aktivere kortet, hvilket gik som en leg.

Da jeg åbner Wise-kontoen på mit nyanskaffede telefonnummer, får jeg via en SMS med en kode og da jeg så logger ind på Wise med den tilsendte kode, lander jeg på en eksisterende konto, hvorpå der står over 5000 kr.

Det vil jeg gerne protestere over og kontakter Wise’s kundecenter via Chat. Desværre er de bemandet med robotter, der vil stille mig videre til deres ekspert mod betaling af 1USD. Jeg vil altså ikke betale for at de har en sikkerhedsbrist. Og robotterne forstår ikke alvoren af den besked de får. Nå, det er så deres problem!

Bortkommet og fundet igen.

Mit boarding Card til færgen på hjemvejen var på mystisk vis forsvundet. Jeg ledte huller i jorden til stor irritation for mine omgivelser, idag dukkede den op i bunden i lommen på bilens fordør i førersiden. Jeg formoder den er blæst derned da en dør eller et vindue blev åbnet. Jeg fik dog løst problemet da jeg kom ombord, hvor den blev 0-stillet, så hvis nogen havde fundet den og forsøgt at komme ind i vores kahyt, så duede den ikke. Det var naturligvis ikke med vilje jeg fik den væk.

TunnelNorge

I Norge er der mange og lange tunneller, og der skal man betale vejafgift for at køre igennem. På min nylige tur til Norge løb vejafgiften op i 357,01 kr. Bilens nummerplade affotograferes automatisk og min BroBizz trækker automatisk beløbet på kontoen, nemt og bekvemt.