feb 022020
 

I mit køleskab står mayonnaise og remoulade altid på hovedet. Det er fordi det næsten er umuligt at få indholdet klemt ud af de upraktiske emballager.

Jeg forstår ikke at de ikke snart finder ud af, at anvende ordentligt emballage, f.eks som det Nivea bruger til deres sæberefill.

jan 232020
 

I dag skulle køleskabet ha’ den store omgang. Det gik da rigtig fint til at starte med. Ved allersidste hylde gik det galt. Et hjørne ramte vasken og glaspladen splintredes i 1000 stykker. Nu er der bestilt en ny hjem fra producentens hjemmeside.

jun 242015
 

Turen går til Tyrkiet. Vækkeuret er sat til 01:30 for at nå frem til Billund Lufthavn. 2 1/2 time er afsat til køreturen, så er der tid til punktering, vejarbejde undervejs og morgenmad i lufthavnen.

Vel ankommet stiller vi os i den lange kø. Hver anden tjek-ind-maskine er ude af drift. Vi fandt dog en ledig maskine, der heller ikke virkede, men man var udgået for ude-af-drift-skilte.

Vi besluttede at gå til Eating Area for at få en kop the og et rundstykke. Det er her posedamerne kommer ind i billedet.
De sælger:

– et rundstykke + en muffin.

Eller et rundstykke + et bæger frugt.

Eller et rundstykke + en juice.

Men jeg skal altså kun have en kop the og et rundstykke. Det kan jeg godt få, men jeg skal betale for det hele.

Opvask og engangtallerkener er sparet væk, rundstykket udleveres i en brun papirpose der skal fungere som tallerken, til gengæld får du 1 mini-marmelade, endda efter eget valg.
Prisen har sikkert været horribel, jeg kiggede ikke efter.

Næste gang jeg skal rejse fra Billund (hvis nogen sinde) medbringer jeg et smurt rundstykke.

jan 042015
 

20150104-IMG_9392
Det er altid trist at skulle sige farvel. Juledag døde min ven og nabo Kaj Davids, 88 år. Han blev begravet i fredags og jeg kunne ikke lade være med at kigge indenfor på kirkegården her til aften, da den mest fantastiske solnedgang rødmede himlen.

En herlig gut var Kaj, som på sin lidt krasse facon og med sin særlige og herlige humor gik lige ind i folk med træsko på.

Mangen en gang er han kommet til min dør med små opgaver, som jeg skulle løse for ham. Mine opgaver var bl.a. at indberette måleraflæsning på vand og el. Tømme kameraet og printe billeder fra hans mange rejser. Han så også gerne, at jeg gav mit besyv med, når han modtog uforståelige breve fra det offentlige. Således kom han en dag og ville vide, hvor han kunne købe “den dersens Digitale Postkasse” Læs mere om det lige HER.

Jo, Kaj vil blive savnet – og hvem skal jeg nu få til at sylte mine rødbeder?

Kaj havde et langt og godt liv og man må sige, at de omgivelser han kommer til at “hvile” i er utrolig smukke med fyrets natlige glimten de mørke vinternætter. Det trøster mig lidt.

Æret være hans minde.

aug 172014
 

image
Nej NU må jeg altså fare i blækhuset og få luft for min forargelse:

Min ven Kaj er 87. Han har modtaget brev fra Thisted Kommune ang. den hersens digitale postkasse, som hele Danmarks befolkning får trukket ned over hovedet. Så han vender naturligvis forbi min dør for at høre:

Kaj: “… hvor er det lige jeg køber en af de der postkasser?”
Mig: ” det er en digital postkasse Kaj, de kan ikke købes”
Kaj: ” der er sku da et billede af den i brevet”

Nu skal jeg ikke gengive hele brevet, men essensen….

De skriver bl.a: Bliv klar – tilmeld dig: www.borger.dk eller www.e-boks.dk

…Har du ikke pc kan du få hjælp på biblioteket lige her: www.thisted-bibliotek.dk/kulturvejviser
…Læs om bibliotekets åbningstider lige her: www.thisted-bibliotek.dk
…Du kan også få hjælp til oprettelse lige her: www.thisted.dk/ditigalhjaelp
…Du kan altid træffe en medarbejder på Borgerservice lige her: www.thisted.dk/borgerservice”

Men kan de finde ud af at oplyse et telefonnummer som Kaj kan ringe til? NÆ NEJ

Kaj har ikke PC og får det heller aldrig!

Ønsker han fritagelse må han simpelthen møde op på Borgerservice og skrive under på, at han opfylder mindst én af fritagelsesgrundene………. nå… hvilke fritagelsesgrunde der findes, melder historien heller ikke noget om.

Kommunikation er en svær ting Thisted Kommune – Shame on you

dec 202012
 

“Minna,

Nogen forsøgte for nylig at logge ind på din Google-konto ved hjælp af en applikation – minnamortensen@gmail.com. Vi forhindrede loginforsøget, fordi det muligvis var en hijacker, der forsøgte at få adgang til din konto. Gennemse oplysningerne om loginforsøget:

20. december 2012 11:58:56 UTC
IP-adresse: 173.71.147.109 (pool-173-71-147-109.nrflva.fios.verizon.net.)
Placering: Virginia Beach, VA, USA

Hvis du ikke kan genkende dette loginforsøg, er der muligvis nogen, der forsøger at få adgang til din konto. Du bør straks logge ind på din konto og nulstille din adgangskode……”

det er hvad Google skriver til mig, og det er jeg temmelig glad for. Hvem gider lige blive hacket? Ikke jeg, hvert fald.