jun 282020
 

For et par uger siden havde jeg fornøjelsen af, at invitere gæster til middag i sommerhuset. For én gangs skyld var vi heldig med vejret.

maj 242020
 

Et enormt vægmaleri rammer dig på vejen fra flyet og ind til ankomsthallen.

Afgangshallen. Først troede jeg, at der stod en gigantisk giraf udenfor vinduet. Men det var en illusion. En kæmpe stor transperant plixiglasagtig plade var monteret udenfor vinduerne. Kreativt!

mar 092020
 

Hvad er frihed, frihed til?

Til at gøre hvad man vil,

blot man nøje husker på,

kun at ville, hvad man må

feb 112020
 

moskito’erne…… ja, de ligefrem knuselsker mig‼️

Dag 1 fik jeg 63 bid. Kæmpe koloenorme oversized ondsindede plamager broderet i et asymmetrisk mynster, især på benene. Pænt ser det ikke ud.

En af de øvrige gæster på safarien henvendte sig til mig, for han var ejer af en Bite Away Pen. Jeg lånte pennen…. og det virker.

Bite away® er et patenteret medicinsk produkt til symptomatisk behandling af kløe, smerter og hævelser forårsaget af insektstik og -bid, som f.eks. af myg, hvepse, bier, gedehamse eller bremser.
Ved omgående anvendelse efter stik / bid kan symptomerne ofte forhindres fuldstændigt. Derfor skal de ramte steder på kroppen behandles så hurtigt som muligt. Også ved senere anvendelse kan symptomerne aftage hurtigt. Bite away® virker udelukkende ved koncentreret varme og således fuldstændigt uden kemiske stoffer. 

Fåes i Helsebiksen til kr. 297 gratis fragt. Spred budskabet, det virker

Tilsvarende produkt fåes i Kina til USD 4,13 + fragt USD 0,26 altså en tiendedel af prisen, leveringstid 2 måneder.

feb 062020
 

Aalborg-Amsterdam med KLM Amsterdam-Nairobi-Mombasa med Kenya Airways. Helt tilfældigt overhørte vi en samtale, hvor vi blev opmærksom på, at vi selv skulle sørge for at få vores bagage med fra Nairobi til Mombasa, det til trods for at vores bagage i Aalborg blev tjekket ind helt til Mombasa. Vi kunne så nemt bare være rejst videre. Hvor heldig har man lige lov at være..

feb 042020
 

Der er ikke meget der virker for KLM; webshoppen er nede, online-bording er nede, bagagesedler kan ikke udskrives. Til gengæld er der fantastisk service i den toldfrie i Aalborg Lufthavn. Vi skulle købe rom og cigaretpapir. Fluks henter medarbejderen smagsprøver på både rom og sherry tillige med en lækker fyldt marcipanchokolade til at runde smagen af. Derudover fik vi en minutiøs gennemgang af rommens lagringsproces. Først 5 år i Caribien, derefter 5 år i Spanien og på hvilke fade den var lagret. Yderst lærerigt og dejligt at møde en dedikeret sælger, der kan sit kram.

Som sædvanlig er der verdensklasseservice og i Aalborg Lufthavn.

På en skala fra 1-10 får de 13 ! ! !