Strikkeklub

Jeg har strikket 3 trøjer, ingen af dem har en god pasform. De 2 første var fri fantasi mens nr 3 er strikket efter et mønster. Derfor maler jeg akvarel når jeg skal i strikkeklub. Som Bodil sagde: ‘ man behøver ikke at ha strikketøj med, bare man har et godt snakketøj med’ (hun gider heller ikke strikke)

Farvestik

At rette farvestik på billeder kan være lidt tricky. Jeg har lært at 18%’s grå er et godt bud. I Lightroom tager man farvetoolet og finder et enkelt pixel der er 18% grå, klik på det. Forsvinder farvestikket ikke helt kan gul rettes ved at skyde farvetoneværktøjet længere over mod blå.

Hjemme igen. Billederne så fine ud

Fl.’s røntgenbilleder så fine ud. 27 grader på terrassen. Ja vi har været steder der var betydeligt koldere på vores eventyr. Hvert år plejer jeg at fotografere International Parade i Aalborg. Det var i går kl 17:30 men jeg var ikke tjenlig til nogetsomhelst; en knaldhamrende hovedpine og hele kraniet fyldt med snot, således at jeg drypper (som en utæt vandhane) når jeg vender lodret. Vandret skifter snotklumpen fra side til side når jeg vender mig. Men lørdag er der igen Karneval (det store drukgilde) og jeg har aftalt at mødes med Marketa deroppe.

Du skal dog ikke snydes for et par billeder fra tidligere år:

Thomas Buttenschön x3 2018 karneval
Igen året efter (2019). Først ville de ikke fotograferes. Så sagde jeg:’pjat med jer, jeg fik da osse billeder af jer sidste år’

https://photos.app.goo.gl/uPxfWGm3xAkCkJKF6