En lille bjergsmutter

Nej det er ikke en fugl, men en lille Suzuki Alto. Ding Dong – det ringer på døren. Susanne kommer for at aflevere deres bilnøgle, fordi de synes at vores store sorte spand er for gumpetung at ligge og fise rundt i i bjergene og i parkeringskælderen ved Mercadona’en.

Kæmpestort udvalg af varer til overkommelige priser får man her i Mercadona’en

Ole og Susanne kørte vejen forbi på vej hjem fra vores familieudflugt i går, så vi kunne finde derhen i dag. Vi er dem dybt taknemmelige for den overstrømmende og udsøgte service de yder os.

Tunmousse

1 ds tun i vand, drænes for vand

1 pk philadelphia ost,

2 sp.ske. Mayonnaise

Evt. 1/2 snittet løg salt, peber

Hent en lime fra træet i haven

Røres sammen i en skål og du har den dejligste tunmousse, der rækker til mangen en bolle og er go til madpakken, dryppes med saften fra en lime, som man henter i haven, hvis man altså som jeg er i Spanien lige p.t.

Rejsesite rome2rio.com

Det er fa’me smart. Helt tilfældig faldt jeg over denne rejsesite som er helt eminent hvis man skal rejse fra A til B

Skulle bare lige regne lidt på, hvordan man kommer fra Benalmadena til Almunecar, hvor en ven har inviteret på kaffe:

I løbet af et splitsekund får jeg 4 valgmuligheder:

Man kan så klikke sig ind og se de nærmere detaljer, priser, rejsetider, næste afgang omkring hver enkelt mulighed. Prøv selv. Det er intet mindre end genialt!

Når mulighederne er vist så tilt din iPhone til bredformat og informationen ændres til et klikbart Google-kort hvor du kan zoome ind se ruten visuelt.

Fåes osse som app i App Store ganske gratis

“Smack”

Vi låste os selv ude, så vi ringede til Susanne og Ole, som fluks vendte næsen hjemover for at hjælpe os. Vi havde allieret os med en drink på det nærliggende hotel Benalmá i ventetiden.

Ak og ve. Den ene nøgle sad jo indvendig, derfor viste drengene deres opening-skills og forsøgte sig med en stige op til terrassedøren, som vi osse havde låst. Men det blev alligevel Susanne som reddede os, ved 3 meget bestemt og overbevisende tryk fik hun nøglen inde til at falde ud, så døren kunne låses op udefra.

Det er en helt fantastisk hjælpsomhed vore værter udviser, således fik vi vasket 2 maskinfulde tøj der tørrede i en ruf. Vi er dem dybt taknemmelige 🥰

En kort en lang…..

En ret en vrang…..

…en saks der kan klippe, når tråden blir lang.

En ret en vrang…..

det afkorter tiden, når turen er lang.

Jeg har medbragt mit strikketøj og har i sinde at strikke en taske. Jeg kan ikke strikke efter opskrift, så jeg må nøjes med små lette projekter som jeg selv finder på.

Således har jeg forsøgt at strikke et par hjemmesko, som dog mislykkedes, i stedet blev det til 2 små iphoneopladetasker, som jeg kan hænge på stikket når opladeledningen er for kort. Heri iputter jeg så min telefon.

Selv om jeg ikke er superstrikker lykkedes det alligevel at lade en maske falde 10 pinde ned og rette en vrangmaske til en retmaske, og så samle den op igen med en hæklenål