Udsøgt service

Som altid i Aalborg oplever jeg en udsøgt service. Denne gang er det på Aalborg Lufthavnshotel. På vej hjem fra en sviptur til København ville jeg tage morgenmad, inden jeg hentede min Yaris på den gratis parkeringsplads. På hotellet havde de dog lukket for morgenmad, men pyt, han kunne da lige spørge i køkkenet. Jeg betalte 25 kroner for 1 kop the., og så blev der sat en pose på mit bord, posen indeholdt 2 nybagte hjemmelavede rundstykker, 2 skiver ost, 2 skiver pålæg. 2 små smør, 1 honning, 1 nutella, 1 jordbærmarmelade og som kronen på værket 1 buket blå vindruer. Alt dette for 25 kroner. Fornemt, især når jeg sammenligner med den totale mangel på service hos “posedamerne” i Billund Lufthavn.

Lun Morgenbrød

Jeg fik i dag jeg lækre lune rundstykker med tandsmør som min bedre halvdel hentede oppe hos den tyske bager, som vi fandt på vej til stranden forleden. Det er godt gedigen tysk håndværk. Det er noget helt andet brød end det vi ellers kan købe i 7 Eleven; blød toastbrød, der omdannes til en gang blød klistret usmagelig dejmasse når man putter det i munden. Ja,så kunne jeg ligge i sengen og sumpe til lyden af lækker yndlingsmusik via min Spotify-playliste og den medbragte JBL-højttaler.Jeg er rigtignok en heldig kartoffel.

Indtryk

Lidt indtryk fra brusebadsgåturen i går:

Billede 1: den dejlige strand, vi gik på tværs af bugten ude i vandet, som på stranden findes ikke én eneste sten på havbunden.

Billede 2: Ruten 3,8 km

Billede 3: klippefestival; udendørs gratis klip

Billede 4: jeg undrede mig tidligere over hvorfor man sætter tomme flasker på overdækningskonstruktionerne, det ved jeg nu.

Billede 5: kickboksning er en stor sport hernede, og de træner selvfølgelig

Kaffe

Selv drikker jeg the med sukker i, men min kaffehungrende ægtefælle er en kaffetønde af format. Himmel og jord blev derfor sat i bevægelse, da det viste sig at den lovede ‘kaffemaskine’ blot var en vandkoger til instant kaffe. Jeg er ret kreativ og fik lavet et par kopper til ham, ved at skære toppen af en vandflaske, og bruge toppen som tragt hvori jeg satte det medbragte filter og hælde de også medbragte kaffebønner over med vand. Imidlertid ‘smeltede’ plastikken pga det kogende vand. Det er dog lykkedes at få fat på en gammel kaffemaskine, som vores herboende ven Jan i sin tid havde købt i en genbrugsbutik.

Q