sep 132018
 

Efter en dejlig dag på Limfjorden måtte jeg forcere 2 skibe for at ramme kajen, da vi skulle i land i Struer. Folkene på dette skib der lå inderst var vakse til at tage imod mit grej og give mig en håndsrækning. Sidder du derude og kender disse gæve gutter og gutinder, så fortæl, fortæl i en kommentar. Et hint: de havde en discokugle ude agter.

sep 092018
 

Mors kan noget helt specielt, de kan stå sammen om utallige folkefester. 100 miles er et af dem:

Slået op af Minna MortensenLørdag den 8. september 2018

 

maj 292018
 

Igen i år tog jeg til Aalborg for at se om jeg kunne få lidt billeder med hjem. 577 skød jeg, hvoraf jeg har valgt at offentliggøre 217. Jeg måtte dirigere rundt med grupperne for at undgå modlysbilleder. Ja, det kræver sin mand, non-verbalt at få en hel gruppen til svinge 180 grader og få dem til at stille sig i position. Musikken drønede ud i æteren så man knap kunne få ørenlyd. Derfor har jeg bestemt at jeg næste år tager jeg et skilt på ryggen, hvor der står hvor folk kan finde billederne.  

Se hele samlingen lige HER

 

okt 252017
 

Google stiller NIK COLLECTION til rådighed, ganske gratis!

Hele kollektionen består af 7 helt enestående plug-ins til Photoshop.
Efter installation ligger værktøjerne i et lille vindue som er nem at tilgå. Når du har foretaget dine ændringer og klikker ok, bliver der dannet et lag i layers. Nemt og lige til.

Dfine: fjerner støv.
Viveza: sliders til global kontrol af farver, struktur, darks, whites m.v. 
HDR Pro: Åbn skyggerne og hent detaljer fra højlys; high dynamic range billeder, nemt og hurtigt.
Analog Efex Pro: Presets der efterligner analoge film. 
Color Efex Pro: 55 farvefiltre til at lægge over dit foto.
Silver Efex Pro: Sort/hvid konvertering med mørkekammer-tools. 
Sharpener Pro: Tilfører skarphed.

Nik

okt 132017
 

Nu hedder det ikke længere “abejdsfri” “jobsøgende” “arbejdsløs” eller hvad man nu finder på at sige når, man pludselig bliver arbejdsløs, næh nej -nu er man In Between 😉

aug 202017
 

Tøzeturen var bestemt for længe siden, så vi, mit søde og smukke barnebarn Cecilie og jeg satte vækkeuret til kl. 02:00 om natten og kørte til Billund. Flyveturen gik som planlagt. Cecilie døjer med propper i ørerne, og de var også med på rejsen denne gang. Jeg rejser helst fra Aalborg, dels pga. af gratis parkering, dels pga. af den ringe lufthavnsbetjening i Billund, der lader en del tilbage at ønske. (jvf. tidligere erfaringer 😉 ) 
20170803-IMG_4013
Vel ankommet til vores luksushotel blev vi mødt med isafkølede håndklæder til panden og kølige drinks til ganen. Det var lige, hvad vi trængte til ovenpå den lange rejse. Det første vi havde bestemt var hamam og peeling, så vi kunne få en pæn jævn og brun kulør. Også Hamam og sauna indgik i all inclusive på dette hotel.  
20170730-IMG_3586
Vi blev betjent af disse 2 dygtige massører/vaskere:
20170730-IMG_3591
Derefter gik turen til stranden som lå et stenkast fra hotellet. 20170731-IMG_3795Også her blev vi vartet op med frugt, vand og is. Vi grinede og hvinede når bølgerne slog ind over os, og havde det rigtig fornøjeligt. Jeg vil ikke påstå at vi fik en duch-afkøling ved at hoppe i vandet, det var det alt for varmt til, 28-30 grader vil jeg gætte på. Ja, jeg klager ikke; jeg kan ikke fordrage koldt vand. Næste dag var der desværre ingen bølger, så vi trak op i hotellets pool, hvor vi kunne blive afkølet. Dagstemperaturen lå mellem 35-40 grader. Det var lige tilpas til os begge, for vi elsker varmen 🙂
Det tyrkiske køkken passer lige til min smag, og der var alt hvad vi kunne ønske os; både øl, vand og lokal vin.20170803-IMG_4042
Om aftenen måtte vi ind til Temple of Apollon og vi havde den smukkeste solnedgang:
20170730-IMG_3702 20170730-IMG_3717   Vi havde en sjov bustur til Alanya, her mødte vi en sød dansk familie fra København som havde de kønneste børn som jeg fik lov at fotografere. De kunne spotte vores danske modersmål lige med det samme, og børnene var ellevilde: “Mor, kan de virkelig snakke dansk?”:
20170802-IMG_3918
Om aftenen skulle vi ned på den lokale med levende musik og have en drink. Desværre var der ikke så meget lys. Jeg snublede over en kantsten og forstuvede foden, så jeg måtte tage den med ro et par dage, som vi tilbragte i poolen.

Se flere billeder lige her