Lun Morgenbrød

Jeg fik i dag jeg lækre lune rundstykker med tandsmør som min bedre halvdel hentede oppe hos den tyske bager, som vi fandt på vej til stranden forleden. Det er godt gedigen tysk håndværk. Det er noget helt andet brød end det vi ellers kan købe i 7 Eleven; blød toastbrød, der omdannes til en gang blød klistret usmagelig dejmasse når man putter det i munden. Ja,så kunne jeg ligge i sengen og sumpe til lyden af lækker yndlingsmusik via min Spotify-playliste og den medbragte JBL-højttaler.Jeg er rigtignok en heldig kartoffel.

Indtryk

Lidt indtryk fra brusebadsgåturen i går:

Billede 1: den dejlige strand, vi gik på tværs af bugten ude i vandet, som på stranden findes ikke én eneste sten på havbunden.

Billede 2: Ruten 3,8 km

Billede 3: klippefestival; udendørs gratis klip

Billede 4: jeg undrede mig tidligere over hvorfor man sætter tomme flasker på overdækningskonstruktionerne, det ved jeg nu.

Billede 5: kickboksning er en stor sport hernede, og de træner selvfølgelig

Kaffe

Selv drikker jeg the med sukker i, men min kaffehungrende ægtefælle er en kaffetønde af format. Himmel og jord blev derfor sat i bevægelse, da det viste sig at den lovede ‘kaffemaskine’ blot var en vandkoger til instant kaffe. Jeg er ret kreativ og fik lavet et par kopper til ham, ved at skære toppen af en vandflaske, og bruge toppen som tragt hvori jeg satte det medbragte filter og hælde de også medbragte kaffebønner over med vand. Imidlertid ‘smeltede’ plastikken pga det kogende vand. Det er dog lykkedes at få fat på en gammel kaffemaskine, som vores herboende ven Jan i sin tid havde købt i en genbrugsbutik.

Q

1 måned i Thailand

AirBnB er løsningen hvis man vil på langtidsferie. Vi smutter til Thailand 1 måned for 6.393,75 pr næse og det er vel og mærke incl. returfly CPH-Bangkok-Pukhet. Hvor vi bliver afhentet af udlejer, der holder øje med hvornår mit fly lander, og står klar med et board med mit navn på, så vi kan finde hinanden 😎. Hertil har jeg bestilt udskiftning af sengetøj og håndklæder 1 gang ugentligt for 40 kr pr uge. Afhentning i lufthavnen koster 200 kr. Det er en lejlighed med fuldt udstyret køkken, bad og soveværelse samt gratis wifi, aircon og TV i både køkken og stue. Gå blot over en vej, så er du på stranden.

https://abnb.me/0CKUhn9guub