Gik den, så gik den…

Ikke at jeg overhovedet ved om der er hold i min mistanke, men jeg besøgte Power Aalborg mandag og købte en 4k skærm. Da jeg sidder og bakser fordi HDMI-indgangene kun viser 1920 x 1080 søger jeg vejledning på nettet. Helt tilfældigt popper en pris op i mit søgefelt. Kr. 3.199 i stedet for de kr. 4.790 som jeg har givet. Nå, men heldigvis kører de med “laveste prisgaranti” i 30 dage, så jeg kunne få overprisen tilbage. Bedste pris var i……. ja gæt engang: Power Aalborg.

Primadonnanykker

Jeg skal bruge Kenya-dollars men ak og ve, de er ikke til salg i banken. Nuvel jeg kan også bruge US-Dollars helst sedler udstedt efter 2006. I skuffen fandt jeg nogle, jeg havde gemt fra dengang jeg var på Aruba i 2004. En del udstedt før 2006.

“Kan jeg få dem byttet til nyere sedler”, spurgte jeg banken. Joda, de kunne købe dem til kurs 669,46 og så sælge dem til mig igen til kurs 694,46. Jeg spurgte ikke, men tænker, at de nok skulle have 2 gange vekselgebyr. Jo, og så kan man ikke komme her 1 uge før afrejse, de skal bestilles 14 dage i forvejen.

Jo, så var der lige 1 tyver og 2 femmere de ikke ville have. En var lidt bleg i farven, en anden havde en rød plet, den sidste så ud at være blevet vasket for at få en rød plet af, så de var da helt sikkert fra et røveri.

Banksektoren tiltror åbenbart os almindelige lovlydige borgere deres egen røver&bedrager-mentalitet.

Jeg vover det ene øje og tager dem med til Kenya, med risiko for at blive arresteret dernede.

1 MY

x1 ussel bette my. Det er, hvad der kommer mellem mig og en laseroperation.

Hornhindens tykkelse måles i my. Min er 499. Der kræves 500, før man tør operere. Dens tykkelse ligger fast fra fødslen, den er konstant hele livet og man kan intet gøre for øge tykkelsen. 

Det ene øje kan jeg ikke fokusere på, det andet har bygningsfejl og nærsyn. Så det kunne have været rart, hvis det kunne rettes til. Mange ting er svært, når man ikke har samsyn. Man kan ikke bedømme afstand, og at ramme fokus under fotografering er ofte en udfordring. Da de 2 billeder der kommer ind er for forskellige til at hjernen kan smelte dem sammen til 1 billede, kan jeg kun se med 1 øje ad gangen.

Fordelen er så, at når synet beslaglægger 2/3 del af ens hjernekapacitet, så må det alt andet lige betyde, at man har halvdelen af 2/3 mere hjernekapacitet, end hvis man havde haft normalt syn.

Benarbejde!

Det er vigtigt at gøre sit benarbejde ordentligt. I sidste uge tog jeg til International Parade i Aalborg. Det var sjovt og en dejlig oplevelse, så hvorfor ikke tage af sted til det store Karnval……”Verden er fuld af…..”  som var temaet i år. Jeg var uvidende om, at jeg kunne købe et loyalitetsarmbånd, som ville give mig fri adgang til bus i hele Nordjylland og adgang til Kildeparken. Faktisk kunne jeg have taget bussen fra Thisted til Aalborg, ganske gratis. 

Armbåndet blev solgt i Billig Billy og i 7/11 rundt om i hele landet til kr. 150,- Ventede man med at købe til selve dagen, ville den koste kr. 250,- og det var den pris jeg gav, da jeg tog afsted for at få et par billeder i går. Det må jeg så huske næste år 😉
20170527-IMG_0956