Udsøgt service

Som altid i Aalborg oplever jeg en udsøgt service. Denne gang er det på Aalborg Lufthavnshotel. På vej hjem fra en sviptur til København ville jeg tage morgenmad, inden jeg hentede min Yaris på den gratis parkeringsplads. På hotellet havde de dog lukket for morgenmad, men pyt, han kunne da lige spørge i køkkenet. Jeg betalte 25 kroner for 1 kop the., og så blev der sat en pose på mit bord, posen indeholdt 2 nybagte hjemmelavede rundstykker, 2 skiver ost, 2 skiver pålæg. 2 små smør, 1 honning, 1 nutella, 1 jordbærmarmelade og som kronen på værket 1 buket blå vindruer. Alt dette for 25 kroner. Fornemt, især når jeg sammenligner med den totale mangel på service hos “posedamerne” i Billund Lufthavn.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.