Castillo Monumento Colomares

er et monument beliggende i byen Benalmádena, i provinsen Málaga (Andalusien). Slottet er dedikeret til Christopher Columbus og opdagelsen af en ny verden.

Christopher Columbus sætter sin fod for første gang på amerikansk jord i 1492. Man mener at den islandske viking Leif den Lykkelige sejlede til Nordamerika omkring år 1000. Men det er Christopher Columbus der har fået æren for at opdage Amerika.

Christoffer Columbus var en spansk opdagelsesrejsende. Han blev født og voksede op i Genova, der ligger i nutidens Italien. I Columbus’ samtid var Genova en internationalt betydningsfuld handels- og søfartsby. I 1400-tallets anden halvdel skiftede byens interesser fra Middelhavet til Atlanterhavet.

Den 6. september forlod han De Kanariske Øer, hvor han havde taget frisk vand og proviant om bord, og 12. oktober 1492 ved daggry sigtede han land ved Bahamaøerne. I de følgende måneder besejlede han kysten af bl.a. Hispaniola og Cuba, hvor han trådte i kontakt med befolkningen. Han var overbevist om, at han havde nået Asien, men fandt til sin skuffelse ikke de rige byer, han havde ventet i storkhanens rige.

Bejlernes springvand, Kong Fernando og Drg. Isabellas møde
Fl er for tyk til at komme op i Drg. Isabellas slotstårn.

Når man ankommer er der en sød pige der spør hvor man kommer fra, og udleverer et oversigtskort, på ja, til os på dansk. 2€ pr snude.

Spændende!

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.