Lukket land

Vi startede dagen med en lille gåtur langs stranden og fik lyst til en is, som vi da lige kunne hente i Mercadona’en ,

men ak og ve, der var søndagslukket. Så gik turen til katedralen, hvor vi parkerede og gik derfra til Appelsintorvet,hvor alle caféer desværre var lukket. Katedralen havde meditation og da vi stod der, fandt vi ud af at det altså var sidste søndag. I dag var der lukket.

Eneste sted der var åbent, var i en Kina-skrammelbutik, hvor vi købte lidt krea, som jeg ikke fik med hjemmefra. Ialt blev den lille gåtur til 7,4 km. Der er uenighed om, hvordan min hælespore skal håndteres. Jeg mener den skal ha ro og varme. Fl. mener den skal gåes væk.

Hit me, hvis du ved hvordan man får en hælspore til at gå væk. Det er meget smertefuldt

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.