Andespil

I anledning af at det snart er Mortens Aften var alle 30 gevinster ænder. Jeg havde møvet min ind på et par professionelle andespillere. Grete og Helga. Det forgik på Østerild Multicenter. Begge proffer havde 6 systemplader, da jeg er novice nøjedes jeg med 3 almindelige plader. Systemplader indeholder 90 numre, ét af hvert nummer mellem 1 og 90. Derfor skal de lægge på hvert opråbt nummer, ingen dubletter. Da jeg havde almindelige plader havde jeg følgende dubletter:3, 18, 23, 37, 42, 51, og 87. Grete og jeg vandt ingenting, så det var meget fornuftigt som Grete sagde:” godt jeg ikke tog traileren med, til at køre gevinsterne hjem” Helga vandt en and på nummer 51. 2 gange manglede jeg ét nummer for at vinde, det var nummer 42 og 23. I amerikansk lotteri havde jeg grøn K 167 som blev udtrukket på grøn K 168. Nej, jeg havde ikke held i sprøjten.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.