Positionskrydstogt

I flere år har vi ønsket et positionskrydstogt, men hvert år kom der andre rejser i vejen, f.eks. lige da vi havde bestilt turen til Thailand sidste år, fik vi et godt tilbud på et positionskrydstogt, ja sådan er det gået i flere år, men nu har vi bestilt. Det er en flytning fra Rio de Janero til København. Vi rejser 20.04.2024. Vi starter og slutter således i København, så kan vi blot tage bilen derover, og så står den klar til os når vi kommer hjem den 12. maj. Se det var jo nemt.

Hertil ekstra 2 dage i Rio, hvor vi får mulighed for at besøge den berømte Copacabana strand. Vi har fået en udvendig kahyt med alt inklusive, både mad og drikke. ja, for pokker da jeg glæææder mig.

Sådan ser skønheden ud MSC Preziosa
Og sådan ser ‘’værelset’ ud

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.