Tineye

….. er en hjemmeside hvor man kan lave en såkaldt ‘omvendt søgning’ i mange milliarder billeder

På den måde kan jeg finde hvem der bruger mine billeder. Kun cirka 3 har spurgt om lov. Det var billederne fra Læsø. Alle fik et ‘nejtak’ men Læsø Revyen 2018 tog bare én uden at spørge, og lavede et indslag om det guddommelige lys over Læsø.

Jeg købte den CD der blev optaget under revyen, som jeg også så live, så jeg har mine beviser i orden (gider ikke sagsøge dem, da det er 5 år siden) Faktisk var et af argumenterne. “Men du har da lagt billeder på Internettet og så kan vi da bare tage dem” men sådan hænger verden ikke altså sammen. Jeg kan faktisk forlange betaling.

Mit billede af Læsø Kur en tåget vinternat. Der er glasvinduer i stedet for alm. tag, deraf de ‘guddommelige’ lyskegler

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.