Et sandt overflødighedshorn

Gevinster i lange baner; flæskesteg på indgangsbilletten, 3 trillebøre fyldt med slik. Utallige amerikanske lotterier og sidegevinst til både højre og venstre.

Årets store event i Hallen: Julebanko!

Jeg var ikke tilnærmelsesvist i nærheden af at vinde. Heldigvis fulgtes jeg med min søster, den heldige kartoffel, hun vandt og derved fik jeg en sidegevinst; ATA flydende margarine som jeg heldigvis fik byttet til 1 spand rødkål, idet hende på venstre side stod og manglede margarine.

Jeg havde følgende dubletter: 3, 17, 18, 20, 26, 34, 48, 55, 62, 82 og følgende tripletter: 51 og 73

Kun et par gange manglede jeg 2 så det var der ikke meget spænding ved.

Min søster vandt: 1 spand maling, en tophue, 1 kuglepen , 2 poser slik og 1 kg flået ål, som hun selv skulle hente nede på ålefabrikken.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.