Jordskælv

“Klokken 22.09 iaftes ramte et jordskælv Nord- og Vestjylland, bekræfter Seismologisk Center for Europa og Middelhavet. Skælvet, der målte 4,7 på Richter-skalaen, havde sit center 10 kilometer nede i Nordsøen – 52 kilometer nordvest for Thyborøn.” annonceret på News. …..så det var altså et jordskælv.

En underlig fornemmelse var det da. Jeg sad såmænd og tjattede med …., da jeg mærkede “noget”.  Jeg vendte mig om, for at se om nogen var kommet ind i rummet. Ingen! “Nå pyt” tænkte jeg.

Ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at det kunne være et jordskælv. Jeg havde mere forventet at Ali from “outer space” materialiserede sig og skubbede til min stol. Ikke at jeg før haft besøg af den slags, det forekom mig bare mere nærliggende end jordskælv.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.