Aldrig mere

Sidste år deltog jeg i en fotoudstilling. Jeg havde de største kvaler over, hvilke fotos jeg skulle vælge, om de var gode nok. Ville gerne køre med tema grøn/orange, men kunne ikke finde farvematch jeg var tilfreds med.  Fik hjælp fra Ulla, der tog den lange vej fra Solbjerg for at give moralsk opbakning og give sit besyv med. Jeg ombestemte mig gang på gang. Var ikke tilfreds med rammerne, fik dem malet mat sort… og derefter blank sort;  ja jeg havde i det hele taget søvnløse nætter over, hvad jeg havde rodet mig ud i, så jeg lovede mig selv: ALDRIG MERE.

Nu har jeg så gjort det igen! Sat mig selv i nøjagtig den samme kattepine, og ikke nok med det; de øvrige udstillere er jo altså ikke lige hr. hvemsomhelst. Det er de ypperste. Så nu martres jeg igen af de samme tanker og vægelsind med søvnløshed og ondt i maven til følge.  

ALDRIG MERE! i hvert fald ikke før næste gang 😉

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.