Den går bare ikke!

Jeg har været ivrig efter at vise mine Sveriges-billeder, så ivrig at jeg er gået på kompromis med kvaliteten. Og den går bare ikke, kan jeg konstatere. Derfor har jeg udskiftet mine tranebilleder. Se de nye her.

Jeg havde uploadet billeder, der var lavet på jpg-filer i lav opløsning, og derefter beskåret til 600 px som er bredden på min blog. 

Nu kan jeg da godt se at jeg får et helt andet resultat når billederne er lavet på raw-filer; godtnok også beskåret, men til 1200 px og derefter nedskaleret med 50%. Det er jo altid en balancegang; filernes størrelse contra kvalitet.

2 meninger om “Den går bare ikke!”

  1. Per@ Skal vi så ikke gå ud fra, at når vi er 2 kloge hoveder, der er kommet frem til samme løsning, så er det fordi det er den rigtige! 😉

    Min blog er 1000 px bred – fordelt med 600 i blogsektionen og 200 i hver af de 2 sidepaneler – men der er mulighed for at have ialt 1200 px i dette temaet, så jeg har overvejet at udvide blogsektionen med de sidste 200 px, så billederne kan blive 800 px. På den måde kan jeg bruge de samme filer til fotoklubben, som også kører med 800 px.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.