På opfordring

På opfordring fra en ven, offentliggøres hermed mit “berømte” foto:

“GrandMa´ with wonderbra”

På vores tur til Bali i marts 2009 skulle vi køre ned ad et bjerg på cykel, for at opleve den balinesiske natur på tætteste hold. 25 kilometer, sku! Efter 5 km ad hullede veje, hånden krampagtig på bremseren, bagest i feltet og total forvirret oveni låget af at holde øje med løstgående hunde, høns og børn samt biler i den forkerte side af vejen, valgte jeg at stå af for at køre med følgevognen de sidste 20 km. Det var et godt valg, for pludselig havde jeg privatchauffør og fotoguide. Han var flink at udpege de smukke steder, han var også flink at køre langsomt, ja sågar helt at stoppe bilen, så jeg kunne stå af og fotografere.

Men lige netop dette foto er taget med 60-70 km i timen på en hullet bjergvej gennem bilens snavsede frontrude. Focus ligger forkert, så det er ikke helt skarpt, men trods billedkvaliteten er det faktisk et af de billeder, jeg er mest glad for at have fået med hjem fra turen. Jeg lader billedet tale for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.