Begrænsningens kunst

…..magter jeg ikke. Hvert fald ikke når det drejer sig om at støve af og rydde op. Jeg skulle bare lige få det til at se lidt præsentabel ud her til week-enden, for der er ved at være noget ulden. Min intention var en lettere overhaling, men der går lige nøjagtig 2 minutter, så er jeg igang med det helt store…….ALT bliver sorteret, skrubbet, skuret, pudset og poleret – indeni, ovenpå, nedenunder, bagved, midtimellem og foran. Ganske som jeg plejer.

Solen skinner; alt kan ses, og selv om jeg ikke har falkesyn, så har jeg ingensomhelst-problemer-overhovedet med at se støv og nullermænd. Men for pokker da det tager tid, tid jeg hellere ville have brugt ved min pc. Hvilket leder mine tanker hen på dengang jeg støvsugede mit cd-rom-drev. Det kan ikke anbefales. Hvordan sådan en fætter er konstrueret, ved jeg ikke, men den tåler ikke at blive støvsuget. Jeg husker det, fordi jeg fik nyt cd-rom-drev og i samme ombæring en opgradering fra 1 til 2 ram. CD-rom-drevet måtte jeg selv sætte op i autoexec.bat og config.sys.
Pris: kr. 2.500.00

Her tænker du på “Begrænsningens kunst”

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.