NAS (network attached storage)

Jeg lever livet farligt!
Alle mine billeder ligger kun 1 sted og jeg har ingen back-up. Men det skal være slut nu, for nu er beslutningen taget:
Det bliver en Synology jeg vælger. DS410 med plads til 4 RAID5-harddiske.

Ryger 1 af harddiskene fordeler dataene sig ud på de resterende 3 diske, derved vil mine data hele tiden være i sikkerhed.

Slut med at jonglere med eksterne harddiske, dropbox og USB, men vigtigst er nok at jeg kan få mine billeder ind på fjernsynsskærmen, og selv om jeg kan nå dem via Picasa på fjernsynet, så er det da træls at skulle uploade det hele. Med en NAS vil jeg kunne nå mine data fra-hvorsomhelst-nårsomhelst, blot jeg har internetadgang.

Måske vil jeg også kunne sove lidt mere roligt om natten 😀

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.