Statistik

Efter at have givet tilladelse til at mit site bliver fundet af søgemaskiner, har jeg haft mange  engangsbesøgende der er smuttet af igen, fordi de ikke fandt hvad de søgte. Derfor er min afvisningsprocent i Google Analytics steget en del. Men det er nu sjovt at se nærmere på statistikkerne: 

Hvis man ser bort fra de, der decideret er gået efter at finde mig, har indlægget om Blæst Regnfrakker fået suverænt flest besøg. Det på trods af at vi haft den mest solrige sommer i mands minde. 

Det indlæg der har fået flest besøg på 1 dag var et indlæg om den internationale PI-dag. Indlægget er først lagt på kl. 14. Alligevel er der mange der indenfor ca. 10 timer fandt mit site via dette indlæg. Googles søgerobotter arbejder åbenbart med lynets hast. Imponerende!   

18 lande har været på besøg. Flest fra Danmark forståes, mens Christians US-trip har bragt Guds Eget Land på andenpladsen er det broderlandet Norge der indtager 3. pladsen, måske pga. af regnfrakkeindlægget.

Danmarkskortet ser således ud med flest besøg fra Thisted mens Glyngøre og Herning indtager hhv. 2. og 3. pladsen. Ialt besøg fra 128 byer:

Her tænker du på “Statistik”

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.