Høstdag

Solen skinnede fra en skyfri himmel. Det plejer at være et godt udsagn, men når man taler foto, så er det …. ja rent ud sagt noget HØ. Lyset er alt for hårdt og billeder uden himmel “gør” sig ikke.

Fru Olsen og jeg havde aftalt at besøge Skarregård, hvor høsten skulle i hus på gammeldaws manér. Der var mange besøgende, de fleste landmænd tror jeg, for man kunne selv få lov til at afprøve de gamle metoder og ingen holdt sig tilbage. Bl.a. kunne man slå korn med en le. Men jeg ved ikke så meget om landbrug så jeg vil lade billederne tale for sig selv:
..Gammelmutter havde sin ide om hvordan man binder en høstak, og det fik de “unge” knøse der forsøgte sig så besked om.

frokostpause
.,,,og gør han det nu på den rette facon? 
Den opmærksomme seer vil opdage, at denne ko er en attrap. I det indsatte foto nederst til højre illustreres hvad der ventede den nysgerrige “malkepige”. Der var skam mælk i yverne for at fuldende illusionen 
Feggesund Færgekro blev udset til at være stedet, hvor frokosten skulle indtages. Vi fik en udsøgt betjening og et yderst delikat stjerneskud. På Feggeklit har der i tidernes morgen ligget en kongsgård, hvor Hamlet (ham fra Shakespeare) i sin tid boede. Læs den spændende historie her.  

Herefter gik turen til Ejerslev Havn, der er under ombygning. Ja, kønt ser der ikke ud lige p.t., men det ændrer sig vel når de udglattede skrænter bliver tilgroet.
Her dog et foto hvor man ikke ser ødelæggelserne.
Et par kolde af de grønne blev der også tid til at bringe ud til Olsen, der kvitterede med en sæk olieabsorberende grus. Mange tak for det 🙂 Vi endte på Salgeshøj efter mit ønske.

Solen har bidt mig idag og jeg har fået vind i håret. Det har været en dejlig dag. Tak Ulla.
.

2 meninger om “Høstdag”

  1. Hejsa Minna
    Nåe du kan ikk helt bestemme dig om det skal være det S/H look
    eller farver… hihi
    Men flotte er dine billeder blevet…
    Mine ser desværre ikk så gode ud efter de kom af kameraet :-((
    Selv tak for en rigtig hyggelig dag i dit samvær
    Mvh. Ulla

  2. Det kan da ikke passe Ulla – du må da have fået nogle der dutter, jeg tror at du er for selvkritisk.
    Du ved at jeg er vægelsindet 😉 Jeg var ikke tilfreds med de sort/hvide – der var et eller andet der var forkert – og dem i farver dutter heller ikke – imorgen vil jeg forsøge mig med sepia i stedet for – så bliver de nok skiftet ud igen.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.