Mexicansk

Mexicansk madbrød med kommen og groft salt…… det fik jeg lige lyst til. Nu er jeg jo ikke en ørn i et køkken. Jeg er faktisk til daglig forment adgang i køkkenet til efter vi har spist, hvor jeg så får lov til at tage mig af oprydningen. Men da jeg i øjeblikket er alene hjemme, er der ingen restriktioner. Nu må det helst ikke være alt for kompliceret, så jeg har købt et færdiglavet mix, der blot skal tilsættes vand og olie. 

Ja, så meldte første problem sig: jeg er løbet tør for bagepapir

– og andet problem: hvis man kun bager 1/2 portion af opskriften, skal dejen så trække hæve i 1/2 så lang tid som der står på pakken? 

– og tredje problem: hvis man kun bager 1/2 portion af opskriften, skal den så kun have 1/2 tid i ovnen?

Bagepapiret lånte jeg hos genboen, mens jeg fik de 2 øvrige problemstillinger opklaret via sms og “tjat” – altså hvis andre end jeg skulle være i tvivl:

– dejen skal hæve lige så lang tid, som hvis det var en fuld portion.
– brødet skal bage til det er færdigt.

2 meninger om “Mexicansk”

  1. Hejsa
    Ser da ud til at det er lykkes ret godt for dig…
    Håber det smagte sig dig.
    Mvh. Ulla

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.