Bogorm

I en periode var jeg så heldig at være ansat på Hanstholm Skole som medhjælper på Skolebiblioteket. Mit arbejde bestod bl. a. i at indbinde bøger og stå i “udlån” når skoleklasserne havde “bibliotekstime” som det hed dengang. Når der var overskudstid, og det var der ofte, brugte jeg tiden på at læse børne- og ungdomsbøger. Jeg har således læst næsten alle de skøn- og faglitterære titler der stod på reolerne dengang.  Noget af det ypperste var Bertram-serien af Bjarne Reuter. Aldrig har jeg moret mig så kosteligt, ja jeg var i bogstaveligste forstand ved at falde ned af stolen af grin.

Jeg har altid været en læsehest og de oplevelser jeg derved har fået, ville jeg ikke bytte for noget. Derfor ønsker jeg at også barnebarnet (10 år) får smag for at læse. 

Får man fat på kedelige bøger i starten af læsekarrieren er der stor risiko for at falde fra, måske især i disse it-tider, hvor der er mange konkurrenter til den læste bog. Men hun har vist interesse og derfor har jeg erhvervet Bertram-serien til hende gennem Bogorm.dk , hvor de var til at komme til for penge.

Serien består af følgende titler:

Kidnapning
Rent guld i posen
Ridder af skraldespanden
Tre Engle og Fem Løver
Abdullahs juveler
Den skæggede dame

Den samme serie fåes iøvrigt i nyudgivelse i 2 bind (Bertram 1 og Bertram 2) men rent psykologisk synes jeg det er bedre at nylæsere får dem i mindre bidder.

Her tænker du på “Bogorm”

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.