G-Freak

Jeg kan blive helt bange for at tænke på, hvad der vil ske når Google overtager magten på jorden. Eller skulle jeg snarere sige “i himlen” hvis man forestiller sig at Internet “is up there”

Jeg er storforbruger af deres gratis og ganske fortræffelige features, selv om jeg kun anvender en brøkdel af hvad der er findes. Bl. a. bruger jeg

Google—–> Earth, Maps, Analytics, Calender, Mail, Picasa, Blogwidgets, Plug-ins, Reader, Buzz, Reminder, Translate & Docs.

Endnu en service er føjet til deres udbud af lækre features – nu kan man opsætte POP3 mails, så man har det hele samlet ét sted.

Hele tiden udvider de, og når vi så alle er blevet afhængige G-Freaks, kunne jeg snildt forestille mig at der indføres brugerbetaling.

Hvad tror du?

4 meninger om “G-Freak”

  1. De dominerer snart på samme måde som Microsoft, og jeg er næsten ligeså “slem” til at bruge Google som dig.
    Men POP3 mails har man nu kunnet hente i lang tid …
    God weekend !

  2. Tror ikke helt jeg forstår brugen af det. På min iPhone er alle mine email konti samlet – og det samme på iMac. Hvor er det jeg kan hente noget med google?

  3. @Morten
    Såfremt du har det hele samlet hvor du kan let kan tilgå det, får du ikke noget ud af at sætte det op på google. Det er kun os PC-folk med gammeldags pop3-mails der nu (åbenbart gennem længere tid) kan tilgå det hele fra Google uden at skulle hente mails hjem på pc-en eller logge ind på udbyderens webmail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.