Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Rejsegilde – Small·Talk Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

Rejsegilde

I dag var dagen hvor vi kunne indvie dette flotte fuglefoderbræt m/indbygget hems. Knap var det sat op og fyldt med fuglefrø, førend det blev inspiceret af diverse små fjerede venner. Jeg forsøgte at få nogle brugbare billeder af dem, men det lykkedes ikke. Istedet fik jeg et, hvor brættet monteres. Der måles ud på millimeter og sættes i vater (hedder det mon sådan?). 

2 meninger om “Rejsegilde”

  1. Er på nettet for at finde smukke, funktionelle fuglefodrings “ting”, og Google giver mig dit foto – selvom det er et opslag, der er adskillige år gammelt, og jeg ikke lige kan se, om du stadig bruger dette site, så vil jeg lige vise beundring og respekt = det smukkeste fuglefoderbræt, jeg har set.

    Tænker, at der er hjemmegjort??? for jeg har ikke kunne finde noget lignende på nettet – det er faktisk næsten kunst 🙂

    PS – så vidt jeg kan se, så er dit sidste opslag om Santorini…min mand og jeg er bestemt ikke uvenner med vores tegnebog, men vi har været på Santorini 4 gange (det kan godt gøres billigt) og selvom vi har rejst meget og mange steder, så er Santorini det mest romantiske og afslappende sted, vi to “gamle folk” har oplevet 🙂

  2. Hej Pia – velkommen til min blog. Sitet kører stadig, blot har jeg ikke været så flittig til at skrive på det. Mit fuglebræt er tegnet af min kreative ven Lars der er arkitekt og fotograf. Vi har “kun” været på Santorini 2 gange. Åh jeg ville elske at komme dertil igen.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.