dec 042010
 

I dag var dagen hvor vi kunne indvie dette flotte fuglefoderbræt m/indbygget hems. Knap var det sat op og fyldt med fuglefrø, førend det blev inspiceret af diverse små fjerede venner. Jeg forsøgte at få nogle brugbare billeder af dem, men det lykkedes ikke. Istedet fik jeg et, hvor brættet monteres. Der måles ud på millimeter og sættes i vater (hedder det mon sådan?). 

  3 Responses to “Rejsegilde”

 1. Er på nettet for at finde smukke, funktionelle fuglefodrings “ting”, og Google giver mig dit foto – selvom det er et opslag, der er adskillige år gammelt, og jeg ikke lige kan se, om du stadig bruger dette site, så vil jeg lige vise beundring og respekt = det smukkeste fuglefoderbræt, jeg har set.

  Tænker, at der er hjemmegjort??? for jeg har ikke kunne finde noget lignende på nettet – det er faktisk næsten kunst 🙂

  PS – så vidt jeg kan se, så er dit sidste opslag om Santorini…min mand og jeg er bestemt ikke uvenner med vores tegnebog, men vi har været på Santorini 4 gange (det kan godt gøres billigt) og selvom vi har rejst meget og mange steder, så er Santorini det mest romantiske og afslappende sted, vi to “gamle folk” har oplevet 🙂

 2. Hej Pia – velkommen til min blog. Sitet kører stadig, blot har jeg ikke været så flittig til at skrive på det. Mit fuglebræt er tegnet af min kreative ven Lars der er arkitekt og fotograf. Vi har “kun” været på Santorini 2 gange. Åh jeg ville elske at komme dertil igen.

 3. I have been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers
  made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before. http://www.yourwebdesigner.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=918.network%2Fdownloads%2F83-mega888

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)