dec 082010
 

Jeg har værget mig ved at skulle gå over til at bruge NemId. I flere måneder har min bank opfordret mig til at logge på via NemId, og nu er det slut. Der er lukket for det varme vand, og hvis jeg vil på netbank hedder det altså NemId. Jeg har i forvejen digital signatur, så jeg er godt og grundig træt af at blive “tvunget” til også at skulle bruge NemId.

Og for at det ikke skal være løgn, så har jeg fumlet så meget rundt i alle mine koder, at det lykkedes mig at få “skidtet” spærret. Så jeg greb fluks telefonen og ringede til NemId, hvor man sagtens kunne give mig en ny adgangkode. OM TI DAGE. Det brokkede jeg mig noget over, for “det er jo  snart jul og alting, og jeg kan sqda ikke undvære netbanken i 10 dage.”

Det betaler sig at brokke sig, for medarbejderen forbarmede sig og gav mig denne staldfidus:
Gå ned på Borgerservice, medbring pas eller kørekort, så kan du få udleveret en kode pr. aldeles omgående.

Se, det var et råd jeg kunne bruge, og da jeg alligevel havde et ærinde i Thisted, lå det jo lige til højrefoden.

Endnu en fidus: Log dig ind på NemId og indsæt dit mobilnummer, skulle du glemme din kode en anden gang, så kan du i løbet af et splitsekund få tilsendt en ny kode på sms.

  2 Responses to “NemID”

  1. Jeg undrer mig over, hvorfor du skulle have pas eller kørekort med. Jeg kunne få en midlertidig kørekort bare ved at sige, hvem jeg var.

    Du må jo se mere skummel ud end jeg.

  2. Jammen Kristian, Jeg ikke blot LYDER som en rusten, skummel havnearbejder, jeg ser også sådan ud 🙁 Måske er det derfor jeg skulle stille med legitimation.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.