Søndagsbeskæftigelse

Hvis man ikke synes man har nok at lave i forvejen, kan man jo altid love at hjælpe andre med at få en word-press-site op at køre.

Efter en næsten problemfri installation er det blevet tid at installere de mere specifikke plug-ins som skal give sitet netop den funktionalitet de har brug for. I dette tilfælde skal jeg have et forum op at køre ligesom en aktivitetskalender og et chat-room er noget man har ønsket sig.

Ikke alting kan jeg få til at makke ret så jeg konsaterer at jeg må hente hjælp på WordPress Forum hvor der sidder folk som er behjælpelig med løsninger og gode råd.

Det er nu et par år siden jeg sidst har rodet med installation og fuktionalitet, så det er faktisk lidt sjovt at skulle have gang i det igen.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.