iPiccy

Indenfor fotoredigering har online-tjenesten iPiccy alt hvad hjertet kan begære.

Her det samme foto som i forrige post – blot har det været en tur omkring iPiccy, hvor man kan vælge næsten alt indenfor fotoredigering – vælg mellem trendy presets, softening, rammer, toning, skrifttyper, shapes.

Har du det svært med Photoshop? så er dette løsningen. Nemt og ligetil med sliders og real-time opdatering.

4 meninger om “iPiccy”

  1. Tak for tippet! Jeg kan ikke sige, at jeg har det svært med Photoshop, for jeg har det ikke. Jeg lærte det for sådan ca. 100 år siden, men lidt er der dog tilbage. Men jeg er svært taknemmelig for andre muligheder. Jeg gad vide, om man kan bruge Textures der? Det må vise sig.

  2. Nej, men man kan skam finde mange rundt om på nettet, og man har jo muligheden for at bruge “sine egne” 🙂 Jeg prøvede igår og det var sjovt. Skal bare finde et mere egnet foto at gøre det med.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.