dec 122012
 

Tænk lige hvor mange flotte motiver der ligger og venter derude i denne kolde vintertid. Dagligdagen indbyder ikke ligfrem til fotografering når man skal møde ind på job inden det bliver lyst og først får fri når det er blevet mørkt. Nu glæder jeg mig til at få et par fridage i julen og håber på at få tid……

  3 Responses to “Tidsler”

 1. Det er altså nogle helt fantastiske billeder du får lavet Minna, man bliver i så godt humør
  hver gang, dejligt i denne mørke tid.
  Rigtig god jul til dig og Flemming

  HIlsen Alice

 2. Meget smukt fanget Minna – ja lad os håbe at der kommer lidt mere sne til juledagene – hvis det som ligger nu skulle gå hen og smelte de næste par dage – håber vi i det nye år kan finde en dag hvor vi kan komme ud i naturen sammen med kameraet 😀
  Glædelig jul til jer begge og jeres børn/børnebørn
  Knuz Ulla

 3. Mange tak for de smukke ord 🙂 Alice og Ulla
  Vi ønsker også rigtig god jul til Jer og Jeres

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.