På fototur med egen bodyguard

Mens min bedre halvdel tog på 2-dages junglefiskeri, besluttede jeg at tage på fototur. Med udstyret pakket begav jeg mig ned i receptionen for at hyre en taxa. De havde dog kun en ledig VAN, som de mente var alt for stor til “lille mig”, så hvis jeg kunne vente til næste dag, så……
Men hvorfor vente… det var jo i dag jeg havde tid, lyst og lyset med mig.

Jeg tænkte nu, at hvis jeg betalte prisen, kunne de jo være ligeglad med om jeg var stor eller lille….. Men sådan er der så meget. De var heldigvis ikke de eneste der udbød taxakørsel, så jeg gik ned ad gaden, hvor jeg straks blev passet op af den lokale taxa-mafia. 2.500 bath var prisen “no way” sagde jeg – hvorfor give næsten det dobbelte af prisen blot fordi jeg var enlig kvinde, så jeg fortsatte ind til Patong, hvor de var flere om buddet.

Jeg fandt en der var med på at køre mig til Karong og ud til den store Buddha for 1.500 bath (kr. 250). 3 timer lød aftalen.

20140127-IMG_0763

20140129-IMG_0911

100-150 km senere, da jeg blev afleveret på hotellet af Mr. Porn som han hed, var solen gået ned – det blev til 5 timer hvor vi fik snakket om løst og fast og havde en rigtig hyggelig dag.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.