Ferie

Det er næsten ikke til at finde ud af om det er vinter eller forår.
Sidste år i januar tog vi 14 dages ferie i Thailand, lige der hvor det var allermest træls, men i år er det ikke rigtig blevet vinter. Ikke at jeg klager over det 🙂 jeg er mest til forår, sol og sommer, så det bekommer mig vel at vi ingen vinter har.

Jeg har ikke været god til at få holdt ferie i dette ferieår. Det er begyndt at brænde på og jeg har 11 1/2 dag som jeg skal have brugt inden 30.04.2015. Jeg har kigget mig omkring for at finde ud af, Hvor der er varmt nok her i februar. Europa er for koldt på denne årstid, så valget faldt på Dubai.

Et Costa Serena-krydstogt der går fra Dubai – Muscat – Khasab – Abu Dhabi – Dubai.

Jeg glæder mig til 1001 Nats eventyr, og håber jeg kan købe mig en burka undervejs, for jeg vil gerne ind og besøge Sheikh Zayed Grand Mosque som ligger i Abu Dhabi.

Dresscode må respekteres:

images

 

 

 

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.