Benarbejde!

Det er vigtigt at gøre sit benarbejde ordentligt. I sidste uge tog jeg til International Parade i Aalborg. Det var sjovt og en dejlig oplevelse, så hvorfor ikke tage af sted til det store Karnval……”Verden er fuld af…..”  som var temaet i år. Jeg var uvidende om, at jeg kunne købe et loyalitetsarmbånd, som ville give mig fri adgang til bus i hele Nordjylland og adgang til Kildeparken. Faktisk kunne jeg have taget bussen fra Thisted til Aalborg, ganske gratis. 

Armbåndet blev solgt i Billig Billy og i 7/11 rundt om i hele landet til kr. 150,- Ventede man med at købe til selve dagen, ville den koste kr. 250,- og det var den pris jeg gav, da jeg tog afsted for at få et par billeder i går. Det må jeg så huske næste år 😉
20170527-IMG_0956

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.