jun 142017
 

I mandags købte jeg et kabel i Elgiganten. Da jeg kommer hjem konstaterer jeg, at det er et forkert kabel. Nå, pyt. Jeg skal alligevel på kursus i Aalborg, så jeg smutter da bare lige over og bytter den.

Jeg ledte efter ekspedienten jeg handlede med sidst, men han var ikke på arbejde. Så måtte jeg jo ‘nøjes’ med en anden.

Jeg forklarer ham om mit fejlkøb, og ved fælles hjælp finder vi det rigtige kabel. Samtidig får vi da også lige en snak om karneval, og han giver mig den nyttige oplysning, at man  som forograf, kan få adgang til et tårn på Vesterbro, hvorfra man kan få gode billeder. 

Min tanke at skulle ‘nøjes’ blev gjort yderligere til skamme, da han tilbyder at bytte kablet lige over. Den forkerte kostede kr. 199, den rigtige 299. Hvem gider ikke lige spare en hund? Jeg gider godt ? Se, det er ELGIGANTEN!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)