Side, Tyrkiet

Tøzeturen var bestemt for længe siden, så vi, mit søde og smukke barnebarn Cecilie og jeg satte vækkeuret til kl. 02:00 om natten og kørte til Billund. Flyveturen gik som planlagt. Cecilie døjer med propper i ørerne, og de var også med på rejsen denne gang. Jeg rejser helst fra Aalborg, dels pga. af gratis parkering, dels pga. af den ringe lufthavnsbetjening i Billund, der lader en del tilbage at ønske. (jvf. tidligere erfaringer 😉 ) 
20170803-IMG_4013
Vel ankommet til vores luksushotel blev vi mødt med isafkølede håndklæder til panden og kølige drinks til ganen. Det var lige, hvad vi trængte til ovenpå den lange rejse. Det første vi havde bestemt var hamam og peeling, så vi kunne få en pæn jævn og brun kulør. Også Hamam og sauna indgik i all inclusive på dette hotel.  
20170730-IMG_3586
Vi blev betjent af disse 2 dygtige massører/vaskere:
20170730-IMG_3591
Derefter gik turen til stranden som lå et stenkast fra hotellet. 20170731-IMG_3795Også her blev vi vartet op med frugt, vand og is. Vi grinede og hvinede når bølgerne slog ind over os, og havde det rigtig fornøjeligt. Jeg vil ikke påstå at vi fik en duch-afkøling ved at hoppe i vandet, det var det alt for varmt til, 28-30 grader vil jeg gætte på. Ja, jeg klager ikke; jeg kan ikke fordrage koldt vand. Næste dag var der desværre ingen bølger, så vi trak op i hotellets pool, hvor vi kunne blive afkølet. Dagstemperaturen lå mellem 35-40 grader. Det var lige tilpas til os begge, for vi elsker varmen 🙂
Det tyrkiske køkken passer lige til min smag, og der var alt hvad vi kunne ønske os; både øl, vand og lokal vin.20170803-IMG_4042
Om aftenen måtte vi ind til Temple of Apollon og vi havde den smukkeste solnedgang:
20170730-IMG_3702 20170730-IMG_3717   Vi havde en sjov bustur til Alanya, her mødte vi en sød dansk familie fra København som havde de kønneste børn som jeg fik lov at fotografere. De kunne spotte vores danske modersmål lige med det samme, og børnene var ellevilde: “Mor, kan de virkelig snakke dansk?”:
20170802-IMG_3918
Om aftenen skulle vi ned på den lokale med levende musik og have en drink. Desværre var der ikke så meget lys. Jeg snublede over en kantsten og forstuvede foden, så jeg måtte tage den med ro et par dage, som vi tilbragte i poolen.

Se flere billeder lige her

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.