Lisbeth Salander

Helt tilfældigt faldt jeg ind i filmatiseringen af “Det der ikke slår os ihjel” forleden aften. Det er en fortsættelse af Stieg Larsson´s trilogi: *Mænd der hader kvinder*, *Pigen der legede med ilden* og  *Luftkastellet der blev sprængt*

Det er en fantastisk serie, som jeg er den glade ejer af. 

Lisbeth Salander-figuren som Stieg Larsson tegnede hende, bliver fortsat misbrugt, mener filmkritikere. Først af hendes far, senere af de svenske myndighedspersoner som hun blev underlagt. Nu er det bare griske filmproducenter, der vil tjene penge på hende.

Jeg mener dog det ville være synd og skam ikke at videreføre en så ´fed` figur.

Forfatter David Lagercrantz har indtil videre skrevet 3 efterfølgere:
*Det der ikke slår os ihjel*,  *Manden der søgte sin skygge* og *Hende der må dø*

God læselyst!

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.