Engelsholm Slot

Jeg har været på højskole. Ikke at jeg blev spor højere af det. Det er et eventyrlig smukt sted beliggende ned til en smuk sø.

Jeg var på foto-holdet og skulle lære fotomanipulation. Vi brugt da Photoshop og Lightroom men det var mindre end lidt. Størsteparten af tiden gik med manuel manipulation, og det var ret nyt for mig. Vi kørte billederne igennem en pastamaskine og satte strimlerne sammen igen, hvorved der opstod ret fede nye billeder.

Vi downloadede et lydprogram og ved at hente bmp-filer ind i dette program og tilføje f.eks. ekko eller rumklang fik vore billeder psykodeliske farver. Jeg må indrømme at jeg prioriterer anderledes, da jeg helst vil lave glansbilleder.

Se nogle af dem lige HER:


Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.