Lysets Land

For en del år siden deltog jeg i en fotokonkurrence, hvor jeg vandt en 2.plads. Her er uddrag af omtalen:

Min­na Mor­ten­sen fra Hanst­holm blev num­mer to med
det­te bil­le­de fra Den Til­san­de­de Kir­ke ved Skagen.

*Turistsamarbejdet på Toppen af Danmark – Lysets Land – har fundet endnu en rigtig god måde at markedsføre toppens herligheder på – nemlig en fotokonkurrence. Det her er jo herligt. Der blev indsendt 480 billeder, det ene bedre end det andet, indsendt af mange meget tilfreds gæster, og deres billeder fortæller tydeligt, at de har haft en rigtig god oplevelse i Vendsyssel. Vi kan med billederne se, at gæsterne mest har fokus på havet, lyset, det gode liv og samværet. Det er rigtig gode ting at forbinde med Toppen af Danmark. Ferie handler jo om at gøre alt det, man måske ikke har tid til i det daglige. Børn og voksne, der har det rart sammen, og sådan oplever vore gæster det, når de er her. Netop en vellykket markedsføring er en af grundene til, at turistsæsonen 2008 tegner lys. Vi var jo på grund af den lidt dårlige sommer spændt på, om det ville betyde færre gæster i år. Men lige nu tyder meget på samme antal som i 2007, og det er jo flot. Vi skal bare lige have lidt bedre vejr, så får vi endnu flere gæster. Opgaven lød på at indsende billeder, som illustrerer oplevelser og liv i Lysets Land. Minna Mortensen, Hanstholm, sluttede på andenpladsen. Dette billede er uden vand, men der er alligevel tale om et klassisk nordjysk motiv, fra Den Tilsandede Kirke i Skagen. Himlen er langt fra blå, men den er flot og imponerende. Billedet illustrerer på smukkeste vis, at Toppen af Danmark satser på helårsturisme. Minna Mortensen vinder et miniferieophold i Toppen af Danmark*

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.