Sig noget!

Du er velkommen til at sige noget (gerne noget pænt)   😉 ,  hvis du har noget på hjerte.

35 meninger om “Sig noget!”

 1. Røgfri website er vi blevet fanatiske eller hvad……? ☻

 2. Sidder her foran skærmen, skulle have lavet en masse men får vist ikke lavet det helt vilde i dag. De foreninger man er belemret med skal have lavet årsregskab, opkrævninger skal sendes ud. Skole og børnehave kræver nye årsbudgetter. Nevøen i Kjøvenhavn demonstrerer og dialogen med ham på facebook skal jo også holdes ved lige. Og så er der jo lige min restaurant og min bondegård, ligeledes på facebook.
  Jeg købte en masse karton i Føtex så ungerne og jeg kunne lave noget julepynt, men ungerne gider vist ikke, så indtil videre ligger kartonen sammen med glanspapiret købt de andre år.
  Konen og jeg skal ikke give hinanden julegaver i år, men alligevel synes jeg at kunne fornemme at det vist ikke gælder begge veje, og så forventes det nok også at jeg skal finde noget til damen der har alt.
  Ungerne kan ikke have mere på værelserne, så det slipper jeg nemt om ved.
  Vi skal holde jul hos svigerinden, så maden er vel i hus.
  Familiens julegaver blev ordnet ved at mor Vera fik en håndfuld sedler. Ugen efter fik jeg så en lidt mindre dynge retur fra familien.
  De 2 tal fratrukket hinanden + gaven til konen + div. uforventede udgifter = Årets udgifter i forbindelse med julen.
  Jeg skal vel også på den årlige runde og besøge alle dem man springer over i det daglige fordi mit døgn er kortere end andres.
  Alt i alt kan du måske forstå, at det at have en blog er et privilegie der kun er forundt de der har oceaner af tid.

  Glade dejlige jul til dig og Flemming.
  Hvis jeg når alt det jeg skal får jeg måske tiden til et besøg

 3. Brian: Hi, jeg ved jo, at du har det med julen som jeg: det skal blot overståes. Drop din facebook-restaurant og -bondegård og foretag dig noget fornuftigt i stedet for. Man behøver ikke have oceaner af tid for at blogge – et lille pip engang imellem og man er kørende. Iøvrigt kan jeg slet ikke forstå at du, med dine “talegaver” overhovedet kan undvære en blog? Jeg skubber dig gerne igang – as usually. Hvilken planet bor du på, siden dit døgn er kortere end mit?
  Glædelig jul til dig og konen 😀

 4. Hej Minna
  Jeg var lige inde og se nogle af dine billeder, de er rigtig gode.

 5. Kære Minna.
  Tak for nogle hyggelige dage. Det var eksotisk at være til pattegrisefest i Vorupør, for så`n nogen Køwenhawnere som os. Naturen omkring Hanstholm er helt eneståede og kan – om sommeren, ihvertald – sagtens stå mål med Nice (hvor vi aldrig har været) og Toscana (hvor vi heller aldrig har været). Vi vil til enhver tid prioritere Hastholm og samvær med jer. Tilbage på Djævleøen nyder vi freden i hjemmet, selv om vi begge er lidt ramt af “the empty nest syndrome”, som dog angiveligt går ret hurtigt over igen. Det tror jeg på. De bedste hilsner fra den ene heks til den anden.


 6. Anne@ Velkommen til min blog 🙂 Ja Anne, det var altså ret hyggeligt og vanen tro alt for kortvarigt. Det må vi gøre noget ved.

 7. Hej Minna

  Dit billede af Hjalte er kommet ud i verden. Opdrætteren har sat det på forsiden af deres hjemmeside (http://www.schnoors.dk).

  I øvrigt tak for sidst.

  Hanne og Karl Aage

 8. Hej Hanne & Karl Aage
  Selv tak for sidst og velkommen til min blog 😀
  Jeg har et lidt “>ambivalent forhold til det. På den ene side er det ok, at de synes om billedet, på den anden side ville det have været dejligt, hvis de havde spurgt, linket eller skrevet hvem fotografen var.

 9. Hej Minna og Flemming
  Tillykke med bryllupsdagen i dag
  Kærlig hilsen din søster

 10. Hej igen jeg kan se da jeg sendte at jeg er en dag i bagefter, nå men bedre sent end aldrig er det ikke det man siger

 11. Hej Søster! Velkommen til min blog 😀 hvor er det rart at du skriver her, og mange tak for lykønskningen – Det gælder iøvrigt ikke så nøje om det er den ene eller anden dag 😀 – men hvor er det flot husket af dig for helt ærligt: jeg har slet ingen anelse om hvornår du og Aage har bryllupsdag :S

 12. Hej Minna – hvor er det nogle skønne børnebørn du har og hvor er de heldige at have dig til bedste, det er nogle fantastiske foto´s du laver
  hvis en ikke-kyndig må komme med sin mening. God weekend til dig og Flemming

 13. Hej Alice 🙂 Velkommen til!! Mange tak for din kommentar. Du er altid velkommen til at give dit besyv med her 😀
  At det er nogle skønne unger kan vi ikke blive uenige om, og så er det jo dejligt at have nogle “ofre” jeg kan gå og øve mig på 😉
  Også god week-end til dig 😀

 14. Hej Minna

  Er du min fars kusine og bor i Vestervig? Du har vist nogle fotos af min bedstefar, som jeg kunne være interesseret i.

  Med venlig hilsen
  Anette tidligere Mortensen

 15. Hej Anette 😀 Den er godtnok svær den der, jeg har så mange fætre, men ved ikke lige om en af dem har en datter der hedder Anette. Jeg bor i Hanstholm.

 16. Hej Minna 🙂
  SUPER flotte billeder, du er en “knag” og 1000 tak for de pæne ord 🙂

  Knus Malene

 17. Kære Minna,
  Har studeret dine dejlige billeder på din glimrende hjemmeside – spændende (hvordan bærer hun sig ad?) Du har fin sans for motiver og så et godt kamera. Virkelig super!!!
  Godt vi lige fik drøftet dette på en iøvrigt meget hyggelig 70 års dag. Hils ham Flemming.
  Hilsen Basse

 18. Hej Minna og Flemming.
  Ja så er det blevet hverdag igen med vasketøj, madpakker, ” hvem-gør-dit-og-hvem-ordner-dat” , virkelig en omvæltning fra Mallorca og ” skal-det-være-pool-eller-strand ”
  Jeg tror Simon skal vide at et nej fra en potientiel kæreste ikke altid betyder nej. Freja betroede Jacob en hemlighed i går,som han absolut ikke må sige videre, nemlig at hun savner Simon MEGA meget… Så Simon, prøv bare igen !
  Ellers vil jeg endnu engang sige at det var super hyggeligt at møde jer, I er virkelig nogle helt utrolige søde mennesker. Vi ses, måske, til september.

  Knus Anja…

  PS. Vil bare sige at hvis simon en dag skulle komme på op disse kanter, er han mere end velkommen til at besøge os, det vil vi blive glade for…

 19. Hej Anja & Jacob

  Velkommen her på min blog 😀 Tak for MEGAhyggelige dage på Alcudia, det blev en ferie vi sent vil glemme. Anja vi håber virkelig at du kan få fri til september, så vi kan mødes igen.
  Jeg skal give den “hemmelige” besked videre i al hemlighed 😉

 20. Hejsa igen.
  Jeg må desværre meddele at jeg ikke har fri på lørdag, øv øv. Vi butiksfolk er jo så “heldige” at vi kun har èn fri-weekend om måneden og den har jeg valgt at bruge senere, da vi hele familien skal samles i Sea West i Nr. Nebel. Men kom da endelig forbi og hep på Jacob, det vil han da blive rigtig glad for. ( Hvis han da ellers sanser noget som helst, det er hans første marathon )

  Håber at I alle ellers har det godt og har nydt den danske sommer. Vi er godt nok glade for at vi fik lov til at nyde stranden på Mallorca for vi har ikke ligefrem væltet os i godt vejr her i det nordjyske. Det er vist kun blevet til 3 gange på stranden, men vi skal ikke klage, det har trods alt ikke øset ned med regn. Vi havde faktisk en rigtig god uge i Henne Strand hvor vi var i sommerhus.

  Hils Simon mange gange, han er vel startet i skole ligesom Freja? Han er altid velkommen her oppe hvis han skulle komme på disse kanter…
  Ha`det rigtig godt i søde mennesker, vi ses nok engang lige pludselig…

  Anja, Tårs

 21. Hold nu op for en dejlig overraskelse vi fik med posten i går. Sikke nogle gode billeder. Man kan så godt liiige fornemme at, det der fotografering er noget du bare går en – lille – anelse mere op i end os andre !
  Uden at have forstand på det, synes jeg du har “fanget” ungerne i nogle skønne øjeblikke. Vi er super glade for at du har tænkt på os og gjort så meget ud af det, 1000 tak for det Minna.

  Jacob havde en god dag i Nationalparken. Han gennemførte løbet på 3 timer og 55 min. så det var han rigtig tilfreds med. Hans ben eller rettere resten af kroppen, knap så meget tilfreds. Det var vist hårdere end han havde regnet med. Meget kuperet terræn har han udtalt…Men dog fuldført og diplom på plads.

  Selvfølgelig skal vi da mødes i Fårup næste år. Faktisk har vi tøser sæsonkort der til. Vi bor jo kun 30 min. kørsel der fra så du kan tro vi kan nå nogle omgange på en sæson. Vi har luftet tanken for Freja og hun har allerede lagt planer for hende og Simon. Først skal de i Pindsvinet sammen, så Mineekspressen, så grave efter guld så så så så…

  Minna endnu engang tak fordi du tænkte på os. Håber I alle har det godt. Her tager den ene dag den anden. Denne weekend har vi ” pige-weekend” da Jacob skal på herretur til Norge. Ikke det værste, så står den på risengrød og Matador..
  Du hilser selvfølgelig Flemming og Simon, den lille bandit, mange gange…

  Knus fra Anja

  Anja

 22. Hej Minna.
  Tak for en rigtig hyggelig samtale i dag på kontoret hos Andreas Andresen 🙂
  Sød blog du har her og dejlige fotos.
  Mange hilsner Ulla

 23. Hej Minna

  Hvis jeg nu husker et år tilbage, så synes jeg min hukommelse siger mig, at da var du på ferie på denne dag og havde fødselsdag, så vil benytte denne lejlighed til at ønske dig

  Hjertelige tillykke med fødselsdagen, håber du har og må få en rigtig god dag

  Søde hilsner Ulla

 24. Hej Minna.
  Sjovt at læse din blog – og så køre du også Yaris, so jeg – og yaris forever. Jeg har en guldbil. Hilsen fra Birgit

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.