3 minus 2 = 1

1, 2, 3 stk æg, 1, 2, 3 stk mågeunge. På Mondo har vi døbt dem……jah….1, 2 og 3. 3 dog med tilnavnet “betterøv”

Vi har længe og spændt fulgt processen fra æg til unge, og der var feststemning da Kaj & Andrea endelig barslede med trillinger forrige weekend. I mandags undredes vi over, hvor hurtigt de voksede. Især 1 havde vokset sig stor og stærk. 3, den bette frækkert gik ikke af vejen for at slås med 1 om mor og fars opmærksomhed, mens 2, det klemte mellembarn, holdt sig for sig selv. 

Vi har fulgt hvordan de tiggede mad, hvordan de plaskede rundt i vandpytterne, hvordan de pudsede sig, legede med den grønne fiskesnørre de har tiltusket sig et eller andet sted og hvordan de forsøgsvis har basket med de endnu ufuldendte vinger. Vi har fulgt, hvordan de har snuet til langt op på formiddagen, før det behagede dem at stå ud af fjerene (læs reden). Vi har fulgt hvordan vores fine tag blev overbegjort med mågeklatter, fiskesnørre, fjer, fiskeaffald, små krebs og øvrigt redemateriale.

Iført store forventninger, kamera med 70-200 mm og lånt extender 1,4 begav jeg mig på job. Jeg havde stukket næsen op efter et par close-ups her til morgen. Men så…….snøft   😥
Idag  var der kun 1 tilbage. 2 og 3 er bukket under.
Her: 1 og “betterøv”  dapper omkring i solen, mens 2 holder sig for sig selv i skyggen.

Død som en sild ligger “betterøv” i reden, mens 1 putter sig ved siden af. 2 ligger udenfor reden helt ind mod muren, udenfor kameraets rækkevidde. Selv i døden holder han sig for sig selv.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.