Kartoffelmos

Ganske almindelig kartoffelmos, ikke andet. Min opskrift får du her: skræl en pose Vildmose kartofler. Koges i saltvand til de er møre. Mos dem med en moser Se billedet herunder.

Hak fint 1 bundt forårsløg, som tilsættes. Finito! Nej, stop! der skal ikke tilsættes nogetsomhelst ud over de hakkede forårsløg!

Når mosen er kold nok, så put den i plastposer, som små breve. Frys brevene ned.

Det er sådan vi tager kartofler med når vi er på farten. Vi har nemlig en dybfryser -18 grader) med i bilen. Kan osse bruges hjemme i hverdagen. Det er nemt og smart og smager fortræffeligt, hvis man lige skal være godt mæt og smart i en fart.

Konsistensen er lidt frostvæsket når den er tøet op, men det blender fint ind og gør den luftig når den varmes op.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.