Sig noget!

Mange ved hvordan, men ikke alle! Derfor denne vejledning i, og opfordring til at sige noget, for er der noget man sukker efter som blogger, så er det respons 😀

Hver blogpost har en overskrift, hvis man dobbeltklikker på den, åbnes en kommentarside med plads til at skrive en kommentar. Man kan også komme ind på kommentarsiden ved at dobbeltklikke på teksten ved siden af den blå taleboble, som findes i højre øverste hjørne på hver post. 

Man ryger i spamfilteret, hvis man ikke udfylder mailadresse-feltet med en gyldig mail-adresse.  1. gang man lægger en kommentar, ryger den ind i mit kontrolpanel til manuel godkendelse. Efterfølgende kommentarer fra den pågældende mail-adresse ryger derefter automatisk  ind og kan ses med det samme. PRØV DET!

4 meninger om “Sig noget!”

  1. Nu er det jo ikke fordi jeg er særlig mundlam 😉
    Men jeg vil benytte lejligheden til at nævne at par små uregelmæssigheder med din blog/kommentarer.
    Når jeg nu om lidt trykker på “Indsend kommentar” ender jeg på en hel tom side, og hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, den ikke var sendt!
    Derudover er der nogle problemer med visning i Google Chrome browseren, som jeg synes, du skal kikke lidt på.
    Men ellers må du ha’ en god dag 😀

  2. Per@ 😯 Tak for oplysningen problemer i Chrome, det var jeg ikke klar over da jeg ikke bruger den. Jeg ved at der for nogle er problemer med kommentarer, men ved bare ikke lige p.t. hvad jeg skal gøre ved det. Jeg kommer nok ikke uden om en opdatering af templatet.

  3. Hej Minna
    Ikk altid er det så nemt at kommenter det du skriver !!!!!
    Men har jeg noget at sige til det du skriver – får du en lille kommentar til det..
    Jeg håber da at du engang får styr over det med at den går i “sort” når man vil sende til dig.
    Knuz Ulla

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.