Deprecated: Funktionen jetpack_form_register_pattern har været forældet siden version jetpack-13.4! Brug Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern i stedet. in /customers/1/1/e/minnamortensen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 LIP – Small·Talk

LIP

Bevæbnet med skuresvampe, eddike, wc-rens, kalkfjerner, knofedt og pandelampe er jeg endnu engang gået til kamp mod kalk på badeværelset. Det er en evigt tilbagevendende kamp, og jeg har da også vandværket mistænkt for at tilsætte kalk i vandet.

De sidste par gange har jeg ikke fået kalken helt af og var på forhånd forberedt på at skulle lægge flere timer i det slidsomme arbejde, men så kom jeg i tanke om, at jeg engang købte noget klinkerens. LIP klinkerens.

Cillit Bang, Biosol, Borup og hvad ellers mærkerne på kalkfjerner hedder; de kan godt gå hjem og lægge sig. De kan slet ikke hamle op med LIP. Jeg skal da lige love for at det kunne udslette hver en kalkrest der måtte sidde og gemme sig i hjørnerne. Yderst effektiv.

Køb det lige her.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.