Fisk & Foto

I dag var jeg i overskud. Altså på den led, at jeg havde hele dagen for mig selv, for min bedre halvdel var taget på fisketur. Et par smsér endte med en spontan fototur med mine venner Jacob og Christian. En lille, men væsentlig detalje kostede mig ekstra 50 km på 34 minutter; for æh…..jeg havde glemt mit kamera og øh….det var det sidste Jacob sagde: Husk nu kamera.

Jacobs mor sponserede turen med en hjemmebagt drøm af en kage, som vi indtog med velbehag inden vi gik igang med at fotografere.

Smukt var der, derude. Ja man kunne nærmest ikke se skoven for bare træer. Mens vi således kravlede rundt i skovbunden og blev både radbrækkede og våde stod Flemming og hev fisk i land. En havørred 1,6 kg. Sådan! 

Efter endt fotosession stod den på flæskesteg her på matriklen. Da jeg jo ikke havde Flemming hjemme til at lave maden, måtte drengene i sving. Christian skrællede kartofler og lavede sovs, mens Jacob dækkede bord og fik styr på stegen. Jeg bidrog med gode råd til, hvordan man laver opbagt sovs 😉

Klik dig ind og se nærmere på billederne 🙂

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.