Ventetid

Nå, men-æh, det er ikke for at være negativ, men jeg har fået mail fra Apple.dk. De sender mig appetitvækkere på lækkert, lækkert tilbehør til deres lækre, lækre produkter. Mailen indeholder en “Køb nu”-knap – fristende, ik?

Nå, men-æh, det er ikke for noget, men når jeg klikker på den knap, kommer jeg ind på en engelsksproget side, der slet ikke har de lækre, lækre produkter de viser i mailen.

Nå, men-æh, så tænker jeg at jeg kan ændre sprog, så Apple kan se jeg er dansker. Det kan jeg ikke umiddelbart finde noget om, så derfor klikker jeg ind på support-siden, hvor jeg heller ikke kan finde noget om det. Herefter klikker jeg ind på mine kontooplysninger, hvor jeg heller ikke kan finde noget sted at ændre det.

Nå, men-æh, nu er der så poppet en pop-up op, hvor jeg kan fortælle Apple, hvad jeg synes om deres Support, så det er mens jeg er ved at deltage i en gab….. 7-trins-undersøgelse jeg skriver dette, mens jeg venter og venter……gab…og venter på……..gab……at næste spørgsmål skal dukke op.

Nå, men-æh, det er altså ikke sådan de sælger noget til mig 😀

2 meninger om “Ventetid”

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.