VIPPER

Jeg vil ikke sige at jeg forarges, men jeg synes nu det går over gevind. En ganske almindelig konfirmation er i dag blevet et “udstyrsstykke” af format. Bevares… det er da en stor dag for dem. Det er det da. Ingen tvivl om det.

Et er, at de unge mennesker skal foreviges, forkæles, forklædes, forskønnes, have lammekrøller i håret, hippe affarvninger og slikket midterskildning, brudekjoler, stiletter og silkehabitter med påskruet butterfly. Rimeligt nok.

Men jeg synes man går over gevind når de små prinser og prinsesser skal afhentes ved kirken i limousiner med hvidhandskede chauffutter, hestetrukne kareter, gamle ford-biler, smarte porcher og hvad farmand ellers kan få stablet på benene for at få luftet pengepungen og skiltet med “købekraften”. Konfirmationsfesten afsluttes med et kongeligt festfyrværkeri der er en oliesheik værdig. Nu mangler såmænd bare at de små “VIPPER” skal udstyres med bodyguards og helikopterovervågning.

Er det mon de unge der fordrer det? Jeg tror det næppe 😉

konfirmation 1. maj 2011

4 meninger om “VIPPER”

  1. Du har så evig ret 🙂
    Konfirmation, Gymnasiefester, Bryllupper osv. og til sidst venter “Luksusfælden” 😉

  2. Nej, jeg tror heller ikke det kun er ungerne. Der ligger vel, som med så meget andet, et vist gruppepres et sted. Både for ungerne og sikkert også forældrene. Det er gået helt over gevind. Jeg var til konfirmation i sidste uge, og det var bare så superhyggeligt. Festligt, men “nede på jorden”, som det skulle være synes jeg. Det er som om man har glemt, hvad det egentlig handler om, både i sammenhæng med det og som Per siger, Bryllupper.

  3. Hej Deborah 🙂
    Der skete det med klematisen, at den fik sønderlemmende kritik, hverken lys eller komposition duttede, så den var kun på nogle få minutter. Du var så en af de uheldige der nåede at se den inden den blev skrottet.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.