Feed Back

Jeg handler ofte på nettet, dels fordi jeg bor i UdkantsDanmark, hvor vi ikke har ret mange butikker og skal køre 25 km for at handle i Thisted, dels fordi jeg først tjekker priserne på Pricerunner og finder de gode priser, i stedet for at gi en formue i Thisted ud over udgiften til benzin, hvor man oven i købet får dårlig kundeservice. Ja, i mange butikker føler man, at man kommer til besvær. Især hvis 2 ekspedienter lige har gang i sladderen, sukker og sender hinanden træls-kunde-blikke, når man træder indenfor. Ligegyldig hvor man handler på nettet bliver man bedt om at gi feed back, det er forståeligt, men når så distributionsfirmaerne bagefter vil høre hvor tilfreds på en skala fra 1 til 10 jeg er med leveringen af varen, så synes jeg det tager overhånd.

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.