Gratis Photoshop plug-ins fra onOne

Advarsel: Efter dette indlæg er publiceret er det kommet til mit kendskab at der er tale om falsk reklame læs mere her

Det er efterhånden flere måneder siden jeg opsagde mit abonnement hos Digital Foto. Bladet får jeg imidlertid endnu, da jeg indvilgede i at blive ved med at få bladet indtil “pengene” slap op, idet jeg havde forudbetalt for 1 år.

Jeg finder det utilstedeligt, at nye abonnenter får superbillige tilbud, mens mangeårige stabile, trofaste abonnenter får lov at betale kassen. Et andet irritationsmoment var de tilbagevendende telefonsælgere, som har chikaneret mig i alle årene (se tidligere indlæg her). Der har været en overgang, hvor jeg syntes at bladet var blevet betydelig ringere, det er dog ved at vende igen. I denne måneds udgave er der i hvert fald en interessant oplysning, som alle med Photoshop kan drage nytte af, nemlig at softwareproducenten OnOne frigiver plug-ins til CS2, CS3 og CS4 til gratis download: Photoframe 4,5 samt PhotoTool 2,5. Lightroom Presets er at finde samme sted. Find dem lige HER.

2 meninger om “Gratis Photoshop plug-ins fra onOne”

  1. Christian@
    Med Photoframe kan du indsætte smarte rammer om dine billeder med få klik – bl.a. klistrepapir i hjørnerne som på mit foto af Anne til månedens foto i januar måned. Et hav af foruddefinerede rammer bl.a. fotohjørner.

    PhotoTools minder om Silver Exif i brugerfladen og kan give dine billeder et proffessionelt touch.

    Lightroom Presets ved jeg ikke noget om, jeg har ikke Lightroom installeret. Men de 2 andre plug-ins har jeg installeret og finder dem brugbare. 😀

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.