Kolde tæer, kolde hveder og skrigende måger

Med denne overskrift kunne man fristes til at tro at fototuren til Bulbjerg igår ikke var en succes. Men vi havde det rigtig hyggeligt. Der dukkede mange flere op end jeg havde regnet med. Dog var der 1 punkt, hvor jeg blev utrolig skuffet: Der var kun MÅGER!!!

Jeg har ikke stor kendskab til fugle, som jeg for det meste kun kan kende på, at det er dem der kommer flyvende. Men MÅGER dem kender jeg og dem får jeg nok af til daglig. Ja, de ligefrem overvåger mig i mit daglige virke på havnen.

Efter endt fotosession fik vi os bænket til en kop the med kolde hveder samt 1 stk. sneaker(s) som Søren rundhåndet skar op i syv mundrette stykker til deling.

“Se mig”
“De putter sig”
“Fotofreaks”

3 meninger om “Kolde tæer, kolde hveder og skrigende måger”

  1. Tillykke med de flotte billeder af Rider – en mågeart som i Danmark er noget mere sjælden end de måger du omgås til daglig 😉

  2. Hej Minna

    Nu har jeg set din blog, og tak for venlig omtale. Riden yngler faktisk også i Hanstholm havn, men om de ligefrem overvåger Minna… Måske lider Minna af Birdonoia, ellers også er det fordi hun ikke er stort større end en lille sild. Haps og så er hun væk.

    Kh Søren

Tak for din interesse :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.